Başbakan Sinan Şamil Sam için devreye girdi

/ Kaynak: İHA
Başbakan Sinan Şamil Sam için devreye girdi

POLİTİKA Haberleri  / İHA

Sinan Samil Sam ,Davutoğlu'nun devreye girmesiyle Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Araştırma Hastanesi Nakil Merkezine nakledildi.

Karaciğer yetersizliği nedeniyle nakil yapılması gereken milli sporcu Sinan Şamil Şam, 2012 yılında nakil listesine alınmıştı. Aynı yıl içerisinde 4 defa uygun organ (donör) bulunmuş ve takibinin yapıldığı nakil merkezlerine (2 tanesi Özel Ankara Medicana, 2 tanesi de Özel İstanbul Ataşehir Memorial) yönlendirilmişti. İlgili merkezlerce yapılan değerlendirme neticesinde fiziksel engeller nedeniyle nakil gerçekleştirilememişti. Şam, Hasta Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü aktif nakil listesinde sıradaydı. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun devreye girmesiyle Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Araştırma Hastanesi Nakil Merkezi ve hocaları ile görüşülerek Sinan Samil Sam'a uygun yer temin edildi ve milli sporcunun bu hastahaneye nakil işlemleri yapıldı.
POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...