Bir parti daha AK Parti'ye desteğini açıkladı!

Bir parti daha AK Parti'ye desteğini açıkladı!

POLİTİKA Haberleri

Yeni Dünya Partisi Genel Başkanı Emanullah Gündüz, yaptığı açıklamada seçimde hükümeti destekleyeceklerini ifade etti.

Gündüz, “Bu seçim ülkemizin geleceği için, son 15 yıllın en önemli seçimi. Bu seçimde AK Parti'nin tek başına iktidar olması zaruridir. İstikrar ve Yeni Dünya için oyumuz AK Partiye” dedi.


Genel Başkan, PKK ve HDP'ye de sert sözlerle yüklenerek şunları söyledi: ”PKK Türkiye'ye karşı taşeron örgüttür. Tüm düşmanlarımıza hizmet eden bu yapı en çok Kürt halkına zarar vermektedir. PKK ve uzantısı HDP yalan ve aldatma ile zorla oy almaktadırlar. Kürt Halkının değerlerini kutsallarını bile hiçe sayıp Peygamberimize hakaret eden bu yapıya Müslüman Kürt halkı bu seçimde ağır bir tokat vurmalı ve bu örgütün yüzüne tükürmelidir.”


"ERDOĞAN HALK KAHRAMANI"


Gündüz ayrıca,” Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan ülkemiz ve Milletimiz için bir halk kahramanıdır. Kürt halkına çok hizmet etmiş ve aynı zamanda Kürtler için de kahraman olan bu halk adamını PKK 'diktatör' ve 'katil' olarak propaganda etmektedir” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...