Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

AK Parti'ye dev katılım!

/ Kaynak: İHA
AK Parti'ye dev katılım!

POLİTİKA Haberleri  / İHA

Gaziantep'in en kalabalık nüfuslu ailelerinden Bozgeyik ailesi, AK Parti'ye geçti.

Bozgeyik ailesinin önde gelen isimleri, gerçekleştirilen programla AK Parti'ye geçti. Aile fertlerine rozetleri ise, AK Parti Milletvekili adayı Ahmet Uzer tarafından takıldı. Ailenin önde gelen isimlerinden Cuma Bozgeyik, “Biz yaklaşık 25 bin nüfuslu bir aileyiz. Nereye gidersen git belli bir şeyi var. Bozgeyikler 'sen bizden değilsin, sen Saadetlisin, sen busun, sen şusun' diyorlar. Ben iddia ediyorum. Bozgeyiklerin AK Parti'deki oranı Türkiye genelinin çok üzerindedir. Biz ülkemizin, milletimizin emrinde olan bir aileyiz. Arkanızdayız ülkemiz üzerinde oynanan oyunların farkındayız. Bu seçimin önemini biliyoruz. Biz size başarılar diliyoruz Rabbim sizi utandırmasın” dedi. 
Uzer ise, “Ben bizi gönlünüzde kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Söylediklerinize katılıyorum Bozgeyikler deyince ikiye ayrılır bir kısmı sol görüşlüdür. Bir bölümü de muhafazakardır. Ve bizimle aynı görüşü paylaşan insanlardır” şeklinde konuştu. 
Uzer daha sonra aileyi temsilen Cuma Bozgeyik'e rozetini taktı. 
Yaklaşık 25 bin nüfuslu Bozgeyik ailesi yıllarca sol görüşlü partilere destekleri ile tanınıyordu.
POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...