'AK Parti şampiyon oldu'

'AK Parti şampiyon oldu'

POLİTİKA Haberleri

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AK Parti'nin şampiyon olduğunu söyledi.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AK Parti'den ikinci kez milletvekili seçildiği Ordu'da mazbatasını aldı. 1 Kasım seçimi ile 'Süper Ligi' kıyaslayan Kurtulmuş, "Seçimler bir ligse Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor bütün bu takımlar olarak seçime girdik. Seçimin Süper Ligin şampiyonu Ak Parti oldu" dedi.
SEÇİMLERİ SÜPER LİG'E BENZETTİ
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Samsun Çarşamba Havalimanı'ndan karayoluyla bugün mazbatasını almak için Ordu'ya geldi. Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Metin Uslu'yu makamında ziyaret eden Kurtulmuş, daha sonra Adliye bahçesinde ki mazbata törenine katıldı. 1 Kasım milletvekili genel seçimlerinde AK Parti'den ikinci kez Ordu milletvekili seçilen Numan Kurtulmuş, Oktay Çanak, ilk kez milletvekili seçilen Metin Gündoğdu ve Ergün Taşçı mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanı Cengiz Sert'ten aldı. Seçimleri Süper Lig'de mücadele eden takımlarla kıyaslayan Kurtulmuş, şöyle dedi:
ŞAMPİYON OLDUK
"Tabiri caizse; seçimler bir ligse Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor, Orduspor'u henüz sayamıyorum inşallah Orduspor'u da Süper Lig'de sayarız bütün bu takımlar olarak seçime girdik. Seçimin Süper Ligin şampiyonu Ak Parti oldu. Seçimler bitti. TBMM ise, milli takımdır. TBMM de artık Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaşlı futbolcular var. Hep beraber milletin meclisi olarak milletin taleplerini gerçekleştireceğiz. Yani bir milli takım ruhuyla çalışmalarımızı çok güzel bir şekilde inşallah mecliste sürdüreceğiz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...