Davutoğlu'ndan çok önemli açıklamalar

Düzenleyen:
Davutoğlu'ndan çok önemli açıklamalar

POLİTİKA Haberleri

7 vatandaşımızın beşi salimen kurtarıldı. İnşallah diğerleri de kurtarılır. Kriz masası oluşturuldu. Rehin alınan iki kişi ile irtibattayız.

İşte Davutoğlu'nun açıklamaları:
1 Kasım seçimleri gerçekleştir, şimdi de normal süreç işliyor, sayın Cumhurbaşkanı yeni hükümet için görevlendirdi, beş gün bir hafta sürer. Meclis başkanlığı adayları ortaya çıkıyor Kriz mselsesine görünce bizim basınımız kriz ve bakan çıkarmak konusunda mahir. Tabi her türlü yorumu yapılabilir maa Cumhurbaşkanlığı makamı ile başbakanlık makam araısnda her zaman sağlıklı ilişki olmuştur. Sayın Cumhurbaşkanı'nın İstanbul'da benim de Ankara'da MYK toplantısı olmak üzere işlerim vardı. Sayın Cumhurbaşkanı Ankara'ya gelirse her zaman ki gibi kapım açık. Gazeteleri görünce ben de hayret ediyorum. Bu kadar bakan nasıl yazılıyormuş nasıl bu kadar hızlı kriz çıkarılıyormuş.
BAYIRBUCAK KATLİAMI

Son günlerce Bayırbucak bölgesinde Suriye halkına Türkmen kardeşlerimize dönük olarak çok yoğun bir saldırı söz konusu. Esed rejiminin katliamları devam ediyor. Rusya ile de görüşmelerimiz oldu. Birincisi sivil halka karşı yapılan her türlü saldırıya karşıyız, ikincisi sınır boylarımızda yeni mülteci dalgası oluşturacak her türlü saldırıya karşıyız. Bu barbarca saldırıyı en şiddetli şekilde kınıyoruz. Terörle mücadele iddiasıyla oradaki Türkmen Arap Kürt kardeşlerimize yönelik katliamları da kimse meşru kılamaz.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...