HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Gözüm arkada kalmayacak

Gözüm arkada kalmayacak
MEHMET ŞİMŞEK, Haber

POLİTİKA Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı 64. Hükümet'te Maliye Bakanı olarak yer alan Naci Ağbal, görevi, Başbakan Yardımcısı olan Mehmet Şimşek'ten devraldı.

Ağbal'ın Bakanlığa hiç yabancı olmadığını hatırlatan Şimşek, "Maliye Bakanlığı Müsteşarı iken katkısı çok büyüktü. İlerleyen dönemde hep birlikte reform sürecine odaklanacağız. Ülkeyi çok daha iyi noktalara taşıyacağız. Bakanlığı gönül rahatlığı içinde devrediyorum. Çünkü biz Naci Bey ile birçok bütçeyi birlikte sıkı sıkı bağladık. Bu sıkı bütçe disiplini noktasında daha ileriye taşıyacaklardır. En ufak bir tereddüdüm yok" diye konuştu. Bakan Ağbal da şunları söyledi: "En önemli görevimiz, mali disiplin konusunda hükümetimizin koymuş olduğu yaklaşımları, hiç taviz vermeden aynı şekilde devam ettirmek, hatta güçlendirmek."

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...