Erdoğan'dan Tahir Elçi açıklaması

Düzenleyen:
Erdoğan'dan Tahir Elçi açıklaması

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Balıkesir'de konuştu

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

Az önce Diyarbakır'da yaşanan bir çatışmada Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi hayatını kaybetti. Bir polisimiz de şehit oldu. Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralı polisler gezeteciler var. Yaralananlara acil şifalar diyorum. Bu olay terörle mücadele kararlılığının ne kadar doğru olduğunu göstermiştir. Burada yılmak yok, yorulmak yok.

- Son aldığım bilgiyi paylaşayım. Bayırbucak Türklerine biz kapımızı açtık. Ne dediler biliyor musunuz? Biz bu topraklarda şehit oluruz yine gelmeyiz diyorlar.

"BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİ ZULÜM ALTINDA EZİLİRKEN..."

13 yılda Balıkesir'e yapılan kamu yatırımlarının toplamı 16 katrilyondur. Balıkesir Kurtuluş Savaşı'nı başlatan illerimizden biridir ve Çanakkale savaşlarında en çok şehit veren illerdendir. Bu ülkenin Balıkesir'in yiğitliğine, kahramanlığına ihtiyaç var. Bugün Türkiye'de yaşanan her güzel gelişme Balkanlar'dan Kafkaslar'a gönül birliği içinde olduğumuz tüm kardeşlerimizi sevindirmektedir. Hatay'ın yanıbaşında Bayırbucak Türkmenleri zulüm altında ezilirken biz yüzümüzü başka yöne dönemeyiz. Elbette elimizden gelen yardımı yapacağız. Bazılarının Bayırbucak Türkmenlerine, Özgür Suriye Ordusuna yardım götüren MİT TIRlarını düşmana yardım götürüyor gibi göstermesini görmezden gelemeyiz.

 

 

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...