Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Devlet Bahçeli'den MHP'deki muhaliflere sert eleştiriler

Devlet Bahçeli'den MHP'deki muhaliflere sert eleştiriler

POLİTİKA Haberleri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bir haber sitesine yaptığı açıklamada MHP'de yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi.

Bahçeli'nin açıklamasının başlığı, "Milliyetçi Hareket Partisi'ni Hedef Alan Komplo ve Tezgahların Arkasındaki Güçler ve Değişmeyen Hedefleri" olarak yayınlandı. Devlet Bahçeli, MHP üzerinde hesaplar yapıldığını ve oyunlar oynanmak istediğini savundu, amacın ''ülkücü hareketi sokağa çekerek MHP'yi operasyon partisi haline getirmek" olduğunu belirtti. Devlet Bahçeli, "MHP'siz siyaset, MHP'siz Meclis" istediklerini vurguladı, 1 Kasım sonrasını işaret etti.

"CEMAAT MHP'Yİ ELE GEÇİRMEK İSTİYOR"
MHP lideri, açıklamasında Gülen Cemaati'ni de hedef aldı, MHP'yi ele geçirerek partileşme ve siyasi sığınak arayışında olduklarını ifade etti. Ayrıca "içimizde piyonlar da var" dedi, muhalifleri sert dille eleştirdi. Bahçeli, "MHP'nin önünü açmak sloganına sarılırlar. Gerçekte açmak istedikleri şahsi ikbal ve çıkar kapısıdır" ifadeseni kullandı. Bahçeli, bazılarının milletvekili adayı gösterilmediği için intikam hırsıyla MHP'nin "sahte kurtarıcısı" rolüne soyunduklarını, bazılarının ise iktidar kapısında çıkar peşinde koştuğunu söyledi.  Devlet Bahçeli, açıklamasını ''Milliyetçi Hareket'e ayar vermeye çalışmak hiç kimsenin harcı ve haddi değildir" mesajıyla sonlandırdı.

MUHALİFLER O SIRADA CANLI YAYINDAYDI
CNN TÜRK'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında, MHP'de Bahçeli'ye muhalif duruşlarını en son ortaya koyan Ümit Özdağ, Yusuf Halaçoğlu, ve Ankara eski milletvekili Özcan Yeniçeri konuk olmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...