Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu

POLİTİKA Haberleri  / AA

AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Cevdet Yılmaz, partisinin 35. Olağan Kurultayı ve grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Kütahya Adliyesi'ne gelen Korkmaz ve beraberindekiler, Kılıçdaroğlu hakkındaki suç duyurusu dilekçelerini cumhuriyet savcılığına teslim etti.

Korkmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Sayın Kılıçdaroğlu kendi iç dünyasındaki diktatörlük anlayışını bizim cumhurbaşkanımızın üzerinde gördüğünü iddia ederek büyük bir faciaya neden olmuştur. Bunun somut göstergesi olarak da şikayette bulunuyorum" diye konuştu.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...