Bahçeli ile Oktay Vural aynı şemsiye altında!

Düzenleyen:
Bahçeli ile Oktay Vural aynı şemsiye altında!

POLİTİKA Haberleri

MHP'de olağanüstü kurultay nedeniyle aralarının bozuk olduğu iddia edilen MHP lideri Devlet Bahçeli ile Oktay Vural, Meclis'teki cenazede aynı şemsiyenin altında buluştu.

MHP'de gözlerin çevrildiği Oktay Vural bugün MHP lideri Devlet Bahçeli ile beraberdi. İkili Meclis'teki cenaze törenine katıldı. Konuşmadılar ama aynı şemsiyenin altında görüntü verdiler. Cenaze süresince Oktay Vural'ın Bahçeli'nin ıslanmaması için sarf ettiği çaba dikkatlerden kaçmadı.

ÖNCE OKTAY VURAL GELDİ

Bahçeli ve Vural eski MHP milletvekillerinden Namık Hakan Durhan'ın cenaze töreninde bir araya geldi. Tören alanına ilk olarak Oktay Vural geldi. Bahçeli'yi beklemeye başladı. Bahçeli ise yaklaşık 5 dakika sonra alandaydı. Bahçeli'ye nöbetçi grup başkanvekili Erkan Akçay ve Genel Sekreter İsmet Büyükataman eşlik etti.

Bahçeli ile Oktay Vural aynı şemsiye altında!

BAHÇELİ VE VURAL AYNI ŞEMSİYENİN ALTINDA

Hava yağmurluydu. Haliyle şemsiyeler devreye girdi. Ancak kalabalık nedeniyle Bahçeli'nin özel kaleminin açtığı şemsiye Bahçeli'yi yağmurdan korumaya yetmedi. Bu sırada Oktay Vural devreye girdi. Olağanüstü kurultay nedeniyle aralarının açıldığı iddia edilen ikili aynı şemsiye altında görüntü verdi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...