Bahçeli’den Akar Paşa’ya destek

Düzenleyen:
Bahçeli’den Akar  Paşa’ya destek

POLİTİKA Haberleri

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar’ın nikâhında şahitlik yaptığı için eleştirilen Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’a destek verdi.

Damla PEKER ANKARA
Yapılan eleştirilerin anlamı olmadığını söyleyen Bahçeli, “Şehitlerin geldiği ortamda Genelkurmay Başkanı’nın malum düğüne katılmasını diline dolayanlar terörle mücadeleyi sabote etmek isteyen çevrelerdir. Şehitler için bir Fatiha okumayan sanal tetikçilerin amacı güvenlik güçlerimize kast etmektir. Terörle mücadelenin sürdüğü dönemde kafa karıştırmak, komuta kademesindeki uyumu bozmak iyi niyetli görülmeyecektir. Onun taşlanması teröristlerin değirmenine su taşımaktır” şeklinde konuştu.
Kongre tartışmalarında pazar günü yaşananlara da değinen Bahçeli, yaşanan olayları, ‘rezilliğin dik alası’ olarak değerlendirdi. Bahçeli, “MHP’yi bilmeyen küçük bir azınlık tutturmuş değişim olsun. Tüzük kurultayı için imza vermiş kardeşlerim alınmasınlar, çünkü onlar benim değerlendirmelerimin dışındadır. Sözlerimin hedefi sanal kahramanlardır. Sözlerim proje elemanlarına, düzmece siyasetçilere, akıl fukarası nankörleredir. Dava arkadaşlarım her şeyin iç yüzünü görmüştür” dedi.  
MHP Lideri Bahçeli, grup çıkışında gazetecilerin sorularını cevapladı. Bahçeli, Koray Aydın’ın Akşener hakkındaki sözlerine ilişkin soruya, “Koray Aydın bey ülkü ocaklarından yetişmiş değerli bir dava insanıdır. Partimizin birçok kademelerinde göre yapmıştır. Adayların arasında tek ülkücü kendisidir. Olayları görmüş ve uyarma görevini yapmıştır. Tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...