HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Hem içeride hem de dışarıda koşturacak

Düzenleyen:
Hem içeride hem de dışarıda koşturacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haber

POLİTİKA Haberleri

Erdoğan, referanduma kadar hem il ziyaretlerini hem de yurt dışı ziyaretlerini bir arada gerçekleştirecek.

Buket Güven ANKARA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, referandumun yapılacağı 16 Nisan tarihine kadar yurt içi ve yurt dışı ziyaretlerini bir arada yürütecek. Referandum tarihinin açıklanması öncesinde Mersin ve Aksaray’a, sandık kurulacak tarihin netleşmesinin ardından da Kahramanmaraş-Malatya-Elâzığ-Gaziantep-Adıyaman ve Manisa olmak üzere 8 ili ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önümüzdeki dönemdeki stratejisi belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, anayasa değişikliğinin halka anlatılması için televizyon programlarına ağırlık verecek. Hafta içi rutin görüşmelerini ve kabullerini gerçekleştirecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, hafta sonlarını da il ziyaretlerine ayırdı.
ÖNCE PAKİSTAN
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu süreçte yurt dışı ziyaretlerini de aksatmayacak. İlk olarak 1 Mart’ta 13. Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİK) Zirvesi’ne katılmak üzere Pakistan’a gidecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 9-10 Mart tarihlerinde de Rusya’yı ziyaret edecek. Beraberinde çok sayıda bakanla Moskova’ya gidecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-Rusya Üst Düzey İş Birliği Konseyi (ÜDİK) toplantısına da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’le birlikte başkanlık yapacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mayıs ayının sonunda da Brüksel’de NATO Liderler Zirvesine katılacak. Burada ABD Başkanı Donald Trump’la başkanlık koltuğuna oturmasının ardından ilk yüz yüze görüşmesini yapacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 7-8 Temmuz’da Hamburg’daki G20 Zirvesi’ne katılmak üzere Almanya’ya gideceği belirtiliyor. 1 Aralık 2016’da G-20 dönem başkanlığını Çin’den devralan Almanya, dönem başkanlığını kasım sonuna kadar yürütecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD Başkanı Trump’la ikinci yüz yüze görüşmesini de bu zirve marjında gerçekleştirmesi bekleniyor.
DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
Cumhurbaşkanı dün 63 yaşına girdi. Mesud Barzani’yi kabul etmek üzere Kısıklı’daki evinden çıkıp Mabeyn Köşkü’ne giden Erdoğan’a kapıda gençler sürpriz yaptı. Kalabalık, şarkılar söyleyip pankartlarla Erdoğan’ın doğum gününü kutladı. Cumhurbaşkanı da Twitter mesajıyla yaş gününü kutlayanlara teşekkürlerini iletti.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...