HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Hedefleri Öcalan’ı öldürüp iç savaştı

Düzenleyen: /
Hedefleri Öcalan’ı öldürüp iç savaştı
Hedef, Haber

POLİTİKA Haberleri

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nın 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili 2 general ve 2 albayla ilgili hazırladığı iddianamede, tutuklulardan Hava Kuvvetleri Komutanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Kurmay Albay Ali Durmuş’un Eskişehir’de görevli Pilot Yüzbaşı Yavuz İstek’i arayarak “PKK terör örgütü liderine operasyon yapılacağını” söylediği belirtildi.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nın 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili 2 general ve 2 albayla ilgili hazırladığı iddianamede, tutuklulardan Hava Kuvvetleri Komutanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Kurmay Albay Ali Durmuş’un Eskişehir’de görevli Pilot Yüzbaşı Yavuz İstek’i arayarak “PKK terör örgütü liderine operasyon yapılacağını” söylediği belirtildi. İddianamede, FETÖ/PDY terör örgütünün, PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’ın öldürülerek Türkiye’de bir iç savaş çıkarılmasını planladığı önü sürüldü. Savcılık sorgusunda Öcalan’ın öldürülmesi iddiası sorulan Albay Ali Durmuş ise “PKK elebaşına yönelik bir operasyonla ilgili Yavuz İstek’e bir beyanım olmadı. Böyle bir şey zihnimden dahi geçmedi” dedi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...