Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan 3 belediye başkanına seslendi: Topbaş gibi yapın

Düzenleyen:
Erdoğan 3 belediye başkanına seslendi: Topbaş gibi yapın

POLİTİKA Haberleri

Belediyelerdeki değişim sürecini değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, sorunlar yaşandığını belirtti ve 3 il ismi vererek Kadir Topbaş örneğini gösterdi: "Onun gibi nezaket göstersinler..."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan dönüşü uçakta, belediyelerdeki değişim sürecinde bazı illerde sorun yaşadıklarını belirtti ve Kadir Topbaş'ın istifası örneğini verdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’ten istifa etmesini söylediğiniz, 2019’a kadar süre istediği konuşuluyor... Bu konu hakkında neler söylersiniz?

 

Arkadaşlar (gülerek) bu aşırı bir iç mesele oldu... Yani duvarların çok içine sızdınız. Öyle bir şey söz konusu değil. Külliyemizin hemen karşısında müze ve otopark projesini konuştuk. Daha önce de söylediğim gibi olay, sadece Melih Bey’in şahsında olan şeyler değildir. Yani bu konuyla ilgili, partimizde, bazı yerlerde bir değişim iradesi söz konusudur. Bu aynı zamanda Merkez Karar ve Yönetim Kurulumuzun da bir kararıdır.  Siz 20 sene, 23 sene belediye başkanlığı yapacaksınız... İlanihaye buralarda kalınacak diye bir şey yok. Mesela Düzce kalkmıştır, hiç ısrar dahi etmemiştir. Aynı şekilde Niğde, öyle bir ısrarın içerisine girmemiştir. Temenni ederiz ki, bu hafta, önümüzdeki hafta içerisinde bazı görüşmeleri yapacağız, ondan sonra da nihai kararımızı vereceğiz çünkü her geçen vakit aleyhimizedir ve buna da pek tahammül edemeyiz.

Ankara ve Balıkesir dışında, sorunlu başka il var mı?
Bursa.

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...