Bahçeli ve kurmayları 'cumhur ittifakı' için sahaya inecek

Düzenleyen:
Bahçeli ve kurmayları 'cumhur ittifakı' için sahaya inecek

POLİTİKA Haberleri

MHP yönetimi, Parti Lideri Devlet Bahçeli’nin gündeme getirdiği “cumhur ittifakı” formülünü tabana anlatacak.

Ebru Karatosun ANKARA

18 Mart 2018’de Ankara Arena Spor Salonu’nda yapılacak olan 12. Olağan Büyük Kurultay için çalışmalarını tamamlayan MHP yönetimi ve milletvekilleri, Ocak ayında sahaya inmeye hazırlanıyor. Genel Merkez yönetimi ve milletvekilleri tek tek teşkilatları gezecek. 2019’a kadar sahada olacak olan MHP yönetimi ve milletvekilleri, ilk olarak Bahçeli’nin “cumhur ittifakı” formülünü tabana anlatacak. Bahçeli’nin “Cumhur modelinde bir sır var. Sabredin” sözleriyle merak uyandırdığı formüle ilişkin tabanın merak ettiği sorular cevaplanacak. MHP’nin baraj sorunu olmadığına ilişkin mesajlar da tabana iletilecek. 

MHP’DEN ABD’YE KINAMA

Bu arada Devlet Bahçeli, MHP'nin, Kudüs ile ilgili olarak “ABD'nin tek yanlı, tek taraflı, mesnetsiz ve çarpık vetosunu kınadığını” bildirdi. Bahçeli, "Şüphesiz henüz tüm yollar kapanmış değildir. Uluslararası toplum tarihî bir sınavdadır. Yarın (bugün) 'Barış İçin Birlik' formatında oylanacak tasarı, BM Güvenlik Konseyi'nin 1980 tarihli 478 sayılı kararını hiçe sayan ABD korsanlığını, inanıyorum ki, buruşturup atacaktır" dedi.

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...