HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Gökçek'ten dikkat çeken Yenikapı mesajı

Düzenleyen: /
Gökçek'ten dikkat çeken Yenikapı mesajı
Melih Gökçek, Miting, Haber

POLİTİKA Haberleri

AK Parti'nin İstanbul Yenikapı'daki mitinginde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşurken, Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten dikkat çeken bir mesaj geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin İstanbul Yenikapı'daki mitinginde konuşurken Melih Gökçek'ten dikkat çeken bir mesaj geldi. 

İstanbul, bugün AK Parti'nin Yenikapı'da düzenlediği dev miting ile bir araya geldi.

Mitinge çevre illerden de gelenler oldu.

Türk bayrakları ve AK Parti bayraklarının olduğu dev mitinge Başbakan da katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitinge konuştuğu sırada Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, şahsi Twitter hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu.

Gökçek, "Helal olsun sana İstanbul...Titretiyorsun İstanbul..." ifadelerini kullandı.

"HELAL OLSUN SANA İSTANBUL"

Melih Gökçek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bu öz güven değil... Bu inancına sadık dava adamlarına güven... Çünkü o insanlar Yenikapı'ya mitinge değil, görevlerine koşuyorlar... Helal olsun sana İstanbul... Gelmiş alanı doldurmış ama hala geliyorlar... Titretiyorsun İstanbul..." sözlerine yer verdi.

İşte Melih Gökçek'in mesajı;

Gökçek'ten dikkat çeken Yenikapı mesajı

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...