HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

AK Parti’ye destek için Saadet'ten istifa etti

Düzenleyen: /
AK Parti’ye destek için Saadet'ten istifa etti
Saadet Partisi, Ramazan Güldü, AK Parti, İstifa, Haber

POLİTİKA Haberleri

Türkiye 24 Haziran seçimlerine doğru giderken Saadet Partisi Sincik İlçe Başkanı Ramazan Güldü, AK Parti’ye destek vermek için partisinden istifa etti.

Yaklaşık 1 ay önce Saadet Partisi Sincik ilçe Başkanlığı görevine getirilen Ramazan Güldü, yaptığı yazılı açıklama ile başkanlık görevinden istifa ettiğini belirtti. Ramazan Güldü yaptığı açıklamada, "Uzun yıllardır siyasetin içindeyim.

"SP'YE VERİLEN HER OY CHP'YE SAYILACAK"

AK Parti'nin kuruluşundan itibaren AK Parti'nin bir neferi olarak ülkemize ve davamıza hizmet etmeye çalıştım. Ülkemizin içinden geçtiği hassas durum, Seçim ittifakı nedeniyle Saadet Partisi'ne verilen her oyun Cumhuriyet Halk Partisi'ne sayılacağı bilinciyle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ve sevdamız AK Parti'yi yalnız bırakmama adına 30 Mayıs 2018 tarihinde Saadet Partisi Genel Merkezi tarafından şahsıma verilen Saadet Partisi Sincik İlçe Başkanlığı görevinden istifa ediyorum" ifadelerini kullandı.

AK Parti’ye destek için Saadet'ten istifa etti

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...