HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

2018 Ağrı MHP Milletvekili Adayları | MHP Ağrı'nın vekil adayları kimler?

Düzenleyen: /
2018 Ağrı MHP Milletvekili Adayları | MHP Ağrı'nın vekil adayları kimler?
Ağrı, Mhp, Milletvekili, Aday, Haber

POLİTİKA Haberleri

24 Haziran 2018 Ağrı MHP Milletvekili adayları ile ilgili aradıklarınıza bu haberden ulaşabilirsiniz. Türkiye 24 Haziran'da seçime giderken partilerin il il milletvekili adayları da merak ediliyor. İşte MHP Ağrı 24 Haziran milletvekili adayları...

Ağrı MHP milletvekili adayları, Ağrı MHP milletvekili adayları kim, MHP'nin Ağrı milletvekili adayları kim oldu gibi aradıklarınıza bu haberden ulaşabilirsiniz. Türkiye 24 Haziran seçimlerine doğru giderken partilerin illerde gösterdiği milletvekili adayları da merak içerisinde sorgulanıyor. MHP Ağrı milletvekili adaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

2018 MHP AĞRI MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

1 AYDIN ŞİMŞEK -ORTAÖĞRENİM- EMEKLİ
2 RAHMİ DURU -ORTAÖĞRENİM- ESNAF
3 SERVET AL -YÜKSEKÖĞRENİM- EMEKLİ MEMUR
4 REYHAN DOĞANCI -YÜKSEKÖĞRENİM- ESNAF

OY PUSULASININ ŞEKLİ NASIL OLACAK?

Ağrı MHP Milletvekili Adayları kimdir 2018 Ağrı MHP adayları

Seçmen, sandık kurulunca kendisine verilen birleşik oy pusulası ve “Evet” veya “Tercih” yazılı mührü alarak oyunu kullanmak üzere kapalı oy verme yerine girer.

Seçmen, mührü, birleşik oy pusulasında tercih ettiği adaya ait özel daire içine basmak, birleşik oy pusulasını zarfa koymak ve zarfı sandığa atmak suretiyle oyunu kullanacak.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...