Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bahçeli'den uyarı: Ayaklarını denk alsınlar

Bahçeli'den uyarı: Ayaklarını denk alsınlar

POLİTİKA Haberleri

MHP Genel Başkanı, Koray Aydın’ın “Liderimiz Bahçeli” açıklamasının ardından yaşanan yuhalamayla ilgili “Koskoca bir cümlenin içinde gaf olmaz. Eğer yuhalama başlarsa İYİ Parti altından kalkamaz” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın “liderimiz Devlet Bahçeli” ifadesiyle ilgili, “Orada bir siyasi partinin genel başkanını yuhalattırabilecek bir tarzda gaf olmaz. Herkes ayağını denk alsın” dedi.
Bahçeli, TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ı ziyaretinin ardından, gazetecilerin sorularını cevapladı. Bir gazetecinin “İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın ‘liderimiz Devlet Bahçeli’ gafını nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusu üzerine, Bahçeli, şunları söyledi: “(Gaf, sürçü lisan) kelimeleri... Bunlar, bir kelime veya o kelimeyi oluşturan birkaç hecenin arasında bazı yanlış telaffuz ve yanlış kavramlar olarak nitelendirebilecek konuşmalar yaptığınız takdirde bunun adı ‘gaf’ olur. Koskoca bir cümlenin içerisinde gaf olmaz. Bu arada bana ulaşan bilgiler çerçevesine Sayın Genel Başkan Yardımcımız Semih Yalçın beyin ifade ettiği gibi, dört kişi arasında eğer bir konuşma, planlama veya dışarıdaki kitleyi o manada yönlendirmeye yönelik bir gaflete düşmüşlerse, çok büyük hataya düşmüşlerdir.”

HERKES AYAĞINI DENK ALSIN
“Kasıtlı olduğunu düşünüyor musun?” sorusuna Bahçeli, “Kesinlikle. Orada bir siyasi partinin genel başkanını yuhalattırabilecek tarzda bir gaf olmaz. Eğer bu yuhalama başlarsa bunun altından İYİ Parti kalkamaz. Herkes ayağını denk alsın. Ne yapmak istiyorlarsa ona göre hareket etsinler. Gelirler, gelmezler, biz başından beri söylüyoruz: Kurulan bir parti var. Hanımefendi’nin o partinin başına tekrar dönmesinde yarar var, demokrasi açısından yarar var, İYİ Parti açısından yarar var” cevabını verdi.
“İYİ Parti’den bazı kopmalar olabileceği ve MHP’nin kapısının yeniden çalınabileceği” iddialarıyla ilgili bir başka soru üzerine Bahçeli “Kopmalar olur mu olmaz mı bilemiyoruz. Bizden koptukları biliniyor. Tekrar kopanlar bize gelir mi onu bilemiyorum ama bazıları var ki hiçbir şart altında MHP ile beraberlikleri kalmamıştır” ifadesini kullandı.
Devlet Bahçeli, Rahip Brunson’un tutukluluğu ile ilgili bir soru üzerine, bu konuda sosyal medyadan açıklama yaptığını hatırlatarak “Memleketi papazla tehdit etmeye kimsenin hakkı yoktur” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...