Delegeleri toplayıp strateji belirledi

Delegeleri toplayıp strateji belirledi

POLİTİKA Haberleri

CHP’li Muharrem İnce, olağanüstü kurultay talep eden delegelerin, bundan sonraki süreçte izleyecekleri yol haritalarını belirlemek üzere Ankara’da bir otelde düzenledikleri toplantıya gelişinde basın mensuplarına açıklamada bulundu.

İnce, delegelerin değişim için uğraştığını, kamuoyunun, sokağın sesini parti yöneticilerine duyurmak istediğini söyledi. İnce, partisindeki kurultay tartışmalarına ilişkin “Siyasi partiler kurultaylarında yöneticilerini iki yıllığına seçer, partinin tapusunu vermez, yönetme yetkisini verir. Partinin tapusu Sayın Genel Başkana ve MYK üyelerine ait değildir” dedi. “Tüzük kurultayı toplanacak mı?” sorusunu İnce, “Hayır, ben arkadaşların o işlerine karışmam. Arkadaşlara, kiracı boşaltmıyorsa da kamuoyu önünde evin pencerelerini kırmayın tavsiyem olacak” şeklinde cevapladı. Bu arada Kılıçdaroğlu’nun revizyona gittiği MYK ilk toplantısını bugün yapacak.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...