Hareket her yerde kampanyası başlıyor

Düzenleyen:
Hareket her yerde kampanyası başlıyor

SAĞLIK Haberleri

Sağlık Bakanlığı tarafından fiziksel aktiviteyi ön plana çıkarmak ve sağlıklı yaşama teşvik etmek için "Hareket Her Yerde" etkinliği düzenleniyor.

Sağlık Bakanlığı gündelik hayatın içinde basitçe yapılabilecek hareketler ile halkın sağlıklı bir yaşam için bilinçlendirileceği etkinlik düzenliyor. Bunun için ise günlük hayatın vazgeçilmez mekanları AVM’ler tercih edildi. Mall Of İstanbul’da cumartesi günü düzenlenecek olan "Hareket Her Yerde" kampanyasına Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, ünlü sanatçılar ve sporcular da katılacak. Müezzinoğlu’nun geliş anonsuyla tüm asansör ve yürüyen merdivenlerin durdurulmasıyla "Hareket her yerde" başlayacak. AVM içindeki misafirlere takılan bileklikler ile yakılan kalori ve kat edilen mesafelerin ölçüleceği, kurulan yürüyüş bantlarında spor yapacakları, çocukların toplu şekilde hareketler yapacağı ve daha bir çok etkinlik düzenlenecek.

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...