'Mehmetçik Poliklinikleri' açıldı

Düzenleyen:
'Mehmetçik Poliklinikleri' açıldı

SAĞLIK Haberleri

Prof. Dr. Ali Rıza Odabaş, “Askerler gerek randevulu, gerekse randevusuz gelebilirler, her zaman hekim bulacaklar” dedi.

İstanbul Anadolu Kuzey Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Haydarpaşa Sultan Abdülhamid Eğitim ve Araştırma Hastanesinde “Mehmetçik Poliklinikleri” açıldı. Haydarpaşa Sultan Abdülhamid Eğitim ve Araştırma Hastanesi yöneticisi Prof. Dr. Ali Rıza Odabaş, “Mehmetçik Poliklinikleri”nin açılışında yaptığı konuşmada, hastanenin yaklaşık 1 ay önce Sağlık Bakanlığına devrinin ardından fizibilite çalışması yaptıklarını, fiziki mekânların envanterlerini çıkardıklarını ve çeşitli iyileştirmelere gittiklerini anlattı. Askerî hastanelerin yıllardır erbaş ve muvazzaf askerlere hizmet verdiğini hatırlatan Odabaş,”Biz de bundan sonraki aşamada sağlık hizmetlerini çok daha iyi ve geliştirilmiş bir şekilde ama öncelikle er, erbaş, muvazzaf asker, şehit yakınları, gazilere en iyi şekilde sunmak için düzenlemeyi ve hizmetimizi bu şekilde sürdürmeyi amaçlıyoruz. Tüm çalışmalarımız, planlarımız buna yönelik olarak yapılıyor” diye konuştu. Odabaş, hastanedeki fiziki mekânlarda iyileştirmelere gittiklerini dile getirerek, şu bilgileri verdi: “Askerler gerek randevulu gerekse randevusuz gelebilirler, her zaman hekim bulacaklar. Askerlerimizin muayene olacakları alanlar son derece güzel bir şekilde dizayn edildi. Biz de sürekli olarak onlara simit, poğaça, meyve suyu, çay, su gibi çeşitli ikramlarda bulunacağız.”

 

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...