Tıraşsız saç ekimi DHI hakkında merak edilenler

Düzenleyen:
Tıraşsız saç ekimi DHI hakkında merak edilenler

SAĞLIK Haberleri

Çok sayıda avantajlı özelliği olan DHI saç ekimi hakkında bilinmesi gerekenleri sizler için Op. Dr. Güncel Öztürk denetimindeki Hairneva Saç Ekim Merkezi Uzmanlarına sorduk. “DHI tekniği çok sayıda ayrıcalıklı özelliği olan bir saç ekimi tekniğidir. Kullanılan araçlardan saç ekim tekniğine tamamen kendisine has bir tekniktir. Kullanılan aletler özel olarak tasarlanır, saç ekimini daha hassas hale getirmek için özel olarak imal edilir.”

“DHI tekniğinde diğer saç ekimi tekniklerine göre ekilen her saç kökünün tutunma oranı çok daha yüksektir. Bazı yöntemlerde, uygulama farklılıkları, greftlerin zarar görmesi ya da açılan kanallardaki mikro organizmalar nedeni ile her kök tutunmayabilir. Vücut ile en uyumlu madde olan altın alet ve cihaz kullanımı sayesinde DHI tekniği ile ekilen her saç kökünün % 99 oranında tutunduğunu söylemek mümkün.”

DHI tekniği ile saç ekimi işleminin aşamaları

“DHI saç ekimi işleminde öncellikle hastadan kan örneği alınarak incelenir. Daha sonra hasta saç ekimi işlemi için hazırlanmaya başlanır. Hazırlanması tamamlandıktan sonra kafa derisine uyuşturucu sprey ve lokal anestezi uygulanır, ardından saç ekimi işlemine başlanır. Saçlı derideki sağlıklı kökler tamamen altından yapılan aletler yardımıyla DHI tekniğine uygun olarak alınır ve toplanan kökler kalitesine göre gruplara ayrılır. Mikro parazit transplantasyonu ile yapılan saç tasarımına uygun bir şekilde dökülen bölgelere kanallar açılır ve toplanan saç kökleri bu kanallara yerleştirilir.”


DHI tekniği sonrası iyileşme süreci

Hairneva Saç Ekim Merkezi Uzmanları “DHI tekniği ile saç ekimi, saç dökülmesi yaşayan her yaş grubundan insana rahatlıkla uygulanabilir. Saç dökülmesi sorunu gelişen teknoloji sayesinde artık bir sorun olmaktan çıkmış durumdadır. Hatta daha önceden saç ekim operasyonu geçirmiş, fakat saçlarının görünümünü doğal bulmayan hastalar da aynı şekilde DHI tekniğinden faydalanabilir. Saçlı derideki kırık, saç kıran gibi herhangi bir sebepten oluşan boşluklar da aynı şekilde giderilebilir. Siz de saç dökülmesi ve kellik sorunu yaşıyorsanız alanında uzman bir plastik cerraha giderek saç ekim işlemi yaptırabilirsiniz.”

 

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...