HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Beşiktaş Partizan Maçı Özeti (BJK Partizan)

Kaynak:
Beşiktaş Partizan Maçı Özeti (BJK Partizan)

SPOR Haberleri  / 

Veli, Demba Ba, Gökhan Töre ve Oğuzhan Kartal'ı Süper Lig'den sonra Avrupa'da da liderliğe uçurdu. Beşiktaş Partizan maçı golleri geniş özeti bu haberde.

Beşiktaş Belgrad'da Partizan'a gol olup yağdı. İşte Beşiktaş Partizan maçının en önemli anları ve dev mücadelenin ince detayları. Osmanlı Stadı'ndan Mehter Marşı ile Belgrad seferine uğurlanan Beşiktaş, Sırbistan'ı fethetti: 4-0. nbsp;Arnavutluk maçında yaşanan olayların ardından gergin günler geçiren ve Türklere karşı mesafeli olmayı tercih eden Partizan, kendi evindeki mücadeleye deplasman takımı gibi başladı. Oyunu geride kabullenen rakibi karşısında kanatlardan bindirmeler yapan Beşiktaş, ilk yarıda attığı 2 golle rakibinin gardını tamamen düşürdü. 13. dakikada Gökhan Töre ile rakip kaleyi yoklayan siyah-beyazlılarda Veli Kavlak, 5 dakika sonra yaklaşık 30 metreden çektiği şutla kaleci Lukac'ı avlayarak takımını 1-0 öne geçirdi. Yağmurun etkisiyle ağırlaşan zeminde kısa paslarla oynamayı tercih eden ve bir topu direkten dönen Kara Kartal'da Tolga Zengin iki kritik kurtarışla kalesini gole kapatırken, ilk yarının son dakikasında sahneye çıkan Demba Ba, dar açıdan sol ayağıyla sert vurdu ve Partizan'ı soyunma odasına boynu bükük gönderdi (2-0).
Beşiktaş Partizan Maçı Özeti (BJK Partizan)
Gökhan çıktı meydane! nbsp;

İkinci yarının ilk dakikalarına son günlerde adı saha dışı olaylarla gündeme gelen Gökhan Töre damga vurdu. 52. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Gökhan'ın pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Oğuzhan sakin bir vuruşla farkı 3'e çıkardı. Tiki-taka taktiğini anımsatırcasına Belgrad'da pas rekoru kıran ve makine gibi oynayan Beşiktaş, 2 dakika sonra bir kez daha Sırp tribünlerini hüzne boğdu. Kaleciyle karşı karşıya kalan Gökhan Töre, 54. dakikada skoru 4-0 yaptı. UEFA'nın en zor deplasmanlar arasında gösterdiği Partizan'da kendi evindekinden daha rahat oynayan Beşiktaş, endişeli çıktığı maçtan güle oynaya 3 puan alarak UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk galibiyetini elde etti ve puanını 5'e yükseltti. nbsp;
Beşiktaş Partizan Maçı Özeti (BJK Partizan)
SLAVEN BİLİC OYUNCULARINI ÖVDÜ, İKAZDAN DA GERİ DURMADI
Daha iyisi olamazdı

Beşiktaş'ın hocası, "Harika bir maç çıkardık ama çalışmayı elden bırakırsak her şey avucumuzdan kayıp gider" dedi
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic karşılaşma sonrası ayağı yere basan açıklamalar yaptı. Mutlu olduklarını belirten Hırvat çalıştırıcı, "Taraftarları ve takımımı tebrik ediyorum. Yapılması gereken her şeyi yaptık. Çok tehlikeliydik. Üçüncü bölgede üstündük. Çok iyiydik ve bu farkla kazanmayı hak ettik" derken, "Çok iyi yoldayız, çok iyi oynuyoruz. Bugün oyuncularımdan daha fazlasını bekleyemezdim. Sadece ilk yarıdaki bazı top kayıpları olmayabilirdi" sözlerini kullandı. Bilic, "Uzaktan çok şut attık. Kesinlikle kendimizi bu sonuca kaptırmamalıyız. Çalışmayı elden bırakmamalıyız. Ligde ve Avrupa'da böyle gitmek iyi ama henüz ekim ayındayız. Hâlâ çok çalışmamız gerekiyor. Eğer çalışmayı bırakırsak, bir anda her şey avucumuzdan kayıp gider" sözlerini kullandı.
Beşiktaş Partizan Maçı Özeti (BJK Partizan)
SİYAH İNCİ BA
Beşiktaş'ın Senegalli yıldızı Demba Ba müthiş çıkışını sürdürüyor. Sezon başında Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçında Feyenoord'a rövanş maçında 3 gol birden atarak bütün dikkatleri üzerine çeken Ba, ardından ligde büründüğü suskunlukla yavaş yavaş kredisini tüketmeye başlamış ve hayli eleştiri alır olmuştu. UEFA Avrupa Ligi grup maçında İngiltere'de Tottenham'a penaltıdan attığı golle bir puanı getiren Senegalli yıldız ligde de beklenen patlamayı 6. haftadaki Sivas karşısında yapmış ve iki gol bir asistle maça damgasını vurmuştu. Ba dünkü golüyle birlikte siyah-beyazlı takıma şimdiden Avrupa'da 5 gol kazandırırken Süper Lig'dekilerle birlikte toplamda 7 gole ulaştı. nbsp;





Beşiktaş Partizan Maçı Özeti (BJK Partizan)
Belgrad'da korkulan oldu
Beşiktaş'ı desteklemek için kalabalık bir grubun Belgrad'a gitmesi Sırp polisini alarma geçirdi. Stat dışında Beşiktaşlı taraftarlarla Partizan seyircilerini karşı karşıya getirmemeye gayret eden Sırp polisi, küçük çaplı olaylara karışan 5 taraftarı gözaltına aldı. Stat girişinde taraftarları 4 ayrı arama noktasından geçiren Sırplar, bazı taraftarların atkılarına ve bayraklarına el koydu. Mücadelede 1600 polis, 400 asker görev yaparken, 1619 taraftar Beşiktaş'ı yalnız bırakmadı.
50. karşılaşmada büyük zafer
-Beşiktaş'ın Hırvat teknik direktörü Slaven Bilic, Partizan maçıyla birlikte siyah-beyazlı ekipteki 50. karşılaşmasına çıktı. Tecrübeli teknik adam Beşiktaş'la 25 galibiyet, 16 beraberlik alırken 9 mücadeleyi kaybetti. Slaven Bilic'in Beşiktaş'ı attığı 76 gole karşılık kalesinde 46 gol gördü. nbsp;
Metin Tekin'i UEFA kurtardı!
-Türkiye'den gelenlere her konuda sıkıntı yaşatan Sırplar, yayıncı kuruluş ekiplerine bilet kontrolü yaptı. Yayıncı kuruluşu stattan çıkarmaya çalışan Belgrad polisi yorumculuk yapan Beşiktaş'ın efsane oyuncularından Metin Tekin'i stat dışına almaya çalışırken devreye UEFA yetkilileri girerek sorunu çözdü.
Maç direkten döndü
- Karşılaşmadan 1 gün önce başlayan ve aralıksız devam eden sağanak yağış Partizan Stadı'nın zeminini bozdu. Maçtan 3 saat önce başlayan bakım onarım çalışmalarına rağmen mücadelenin ertelenmesini gündeme alan UEFA yetkilileri yapılan son toplantının ardından erteleme fikrinden vazgeçti.






İLK 11'LER
BEŞİKTAŞ: Tolga, Necip, Franco, Sivok, Motta, Veli, Atiba, Gökhan, Oğuzhan, Olcay ve Demba Ba.
PARTIZAN: Lukac, Stevanovic, Cirkovic, Stankovic, Volkov, A. Zivkovic, B. Ilic, Drincic, Pantic, Lazovic, Skuletic.

PARTİZAN 0-4 BEŞİKTAŞ MAÇ SONUCU)

90' Hakem Paolo Silvio Mazzoleni karşılamanın bittiğini belirten düdüğü çalıyor. Temsilcimiz Beşiktaş 4-0'lık sonuçla karşılaşmadan galip ayrılan taraf oluyor.


90' Ceza sahasını karşıdan gören pozisyonda topla buluşan Petar Skuletic uzak mesafeden şutu deniyor ancak top kaleci Tolga Zengin'de kalıyor.


90' Karşılaşmanın sonuna oynanmamış kabul edilen en az 3 dakika ekleniyor.


87' Orta saha da top kapma mücadelesinde Sasa Markovic, Ramon Motta'ya faul yapıyor.

83' Ceza sahasının solunda kazanılan serbest vuruşta topun başına Kerim Frei geçiyor. Kerim Frei'ın direk kaleye gönderdiği top kalenin sağından auta gidiyor.

81' Partizan Belgrad takımı Beşiktaş ceza sahasında topa sahip olmak isterken Branko Ilic, Ramon Motta'ya faul yapıyor.

78' Beşiktaş karşılaşmadaki 3. ve son değişiklik hakkını kullanıyor. Oyundan çıkan isim Oğuzhan Özyakup olurken karşılamaya dahil olan isim İsmail Köybaşı oluyor.

77' Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunu Kerim Frei paslaşarak kullanıyor. Topla buluşan Olcay Şahan sağ kanatta bulunan Necip Uysal'a pasını aktarıyor. Necip Uysal bekletmeden ortasını yapıyor. Ceza sahasına gelen topu Tomas Sivok kafasıyla Cenk Tosun'a indiriyor. Cenk Tosun topun gelişine sol ayağıyla şutunu çekiyor ancak top kalenin solundan auta çıkıyor.

75' Rakip yarı alanın ortasında topla ilerlemek isteyen Atiba Hutchinson, Branko Ilic'in arkadan müdahelesine maruz kalıyor. Hakem Paolo Silvio Mazzoleni bu pozisyonda sarı kartına başvuruyor.

74' Sağ kanatta topla buluşan Petar Grbic ceza sahasına ortasını yapıyor ancak Danilo Pantic topu eliyle kontrol ediyor.

72' Sol kanatta topla buluşan Vladimir Volkov ceza sahasına ortasını yapıyor ancak Beşiktaş defansında Ramon Motta topu uzaklaştırmayı başarıyor.

69' Beşiktaş maçtaki ikinci oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Oyundan çıkan isim Demba Ba oluyor. Yerine karşılaşmaya dahil olan isim Cenk Tosun oluyor.

67' Partizan Belgrad takımı karşılaşmadaki 3. ve son değişiklik hakkını kullanıyor. Oyundan çıkan isim Andrija Zivkovic olurken maça dahil olan isim Petar Grbic oluyor.

64' Beşiktaş takımı karşılaşmadaki ilk oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Oyundan çıkan isim günün başarılı ismi Gökhan Töre olurken karşılaşmaya dahil olan isim Kerim Frei oluyor.

62' Partizan Belgrad takımı maçtaki ikinci değişiklik hakkını kullanıyor. Danko Lazovic oyundan çıkan isim olurken Nikola Ninkovic oyuna dahil olan isim oluyor.

61' Partizan Belgrad takımı karşılaşmadaki ilk oyuncu değişikliği hakkını kullanan takım oluyor. Oyundan çıkan Nikola Drincic'in yerine Sasa Markovic oyuna dahil oluyor.

61' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda topun başına Nikola Drincic geçiyor. Nikola Drincic altıpas üzerine yaptığı ortada topu takım arkadaşlarıyla buluşturamıyor ve Beşiktaş defansı topu tehlikeli alanın dışına çıkarmayı başarıyor.

58' Sağ kanatta topla buluşan Andrija Zivkovic ceza sahasına ortasını yapıyor ancak Beşiktaş defansı topu uzaklaştırmayı başarıyor.

54' Demba Ba verdiği pasla gole katkıda bulunan isim oluyor.

54' GOOOOOLLLLL!!! Temsilcimiz Beşiktaş, Gökhan Töre'nin golüyle farkı 4'e çıkarıyor. Partizan Belgrad defansının hatalı pasında topla buluşan Demba Ba, bekletmeden pasını Gökhan Töre'ye aktarıyor. Hızla ceza sahası içine giren Gökhan Töre, sol ayağıyla yaptığı güzel vuruşla topu ağlara göndermeyi başarıyor.

52' GOOOOOLLLLL!!!
Temsilcimiz Beşiktaş, Oğuzhan Özyakup'un golüyle karşılaşmada 3-0 öne geçiyor. Rakip yarı alanın ortasında topla buluşan Atiba Hutchinson topu Olcay Şahan'a aktarıyor. Olcay Şahan ceza saha çizgisi üzerinde ki Gökhan Töre'ye pasını veriyor. Gökhan Töre bekletmeden penaltı noktası civarında bulunan arkadaşı Oğuzhan Özyakup'a pasını veriyor. Oğuzhan Özyakup sağ ayağıyla yerden düzgün vuruşla topu ve kaleciyi ayrı köşelere gönderiyor.

49' Orta sahanın ortasında topa buluşan Danko Lazovic, Veli Kavlak'ın faulüne maruz kalıyor.

46' Karşılaşmanın ikinci yarısı Partizan Belgrad'lı oyuncuların vuruşuyla başlıyor.

45' Hakem Paolo Silvio Mazzoleni ilk yarının bittiğini belirten düdüğünü çalıyor. Temsilcimiz Beşiktaş ilk yarıyı 2-0 üstün kapatan taraf oluyor.

45' Olcay Şahan güzel pasıyla gole katkıda bulunan isim oluyor.

45' GOOOOOLLLLL!!!
Temsilcmiz Beşiktaş, Demba Ba'nın golüyle karşılaşmada 2-0 öne geçiyor.

43' Hızlı gelişen Beşiktaş atağında rakip yarı alanın ilk metrelerinde topla buluşan Gökhan Töre'ye Vladimir Volkov arkadan müdahele de bulunuyor. Hakem Paolo Silvio Mazzoleni bu pozisyonda sarı kartına başvuruyor.

41' Partizan Belgrad takımı sağ kanattan Nikola Drincic ile köşe vuruşunu kullanıyor. Ancak ceza sahasında yaşanan ikili mücadele de Petar Skuletic, Tomas Sivok'a faul yapıyor.

39' Orta sahada topla buluşan Danilo Pantic pasını Danko Lazovic'e aktarmak istiyor ancak yan hakem bu pozisyonda ofsayt bayrağını kaldırıyor.

36' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda topun başına Andrija Zivkovic geçiyor ancak ceza sahasına yaptığı ortada Beşiktaş takımı topu uzaklaştırmayı başarıyor.

36' Sol kanatta topla buluşan Petar Skuletic ceza sahası içine yerden sert orta yapıyor. Sert gelen topa Andrija Zivkovic hamlesini yapıyor ancak kaleci Tolga Zengin topu kornere çeliyor.

32' Ceza sahasının sağ tarafından kullanılan serbest vuruşta topun başına Nikola Drincic geçiyor. Nikola Drincic'in yaptığı vuruşta Tolga Zengin topu kolay bir şekilde kontrol ediyor.

31' Orta sahada topla buluşan Nikola Drincic pasını Andrija Zivkovic'e aktarmak istiyor ancak Andrija Zivkovic, Ramon Motta'nın arkadan müdahelesine maruz kalıyor. Hakem Paolo Silvio Mazzoleni bu pozisyonda Ramon Motta'ya sarı kartını gösteriyor.

28' Orta sahada topla buluşan Oğuzhan Özyakup topu rakip yarı alana taşıyor ve pasını Gökhan Töre'ye aktarıyor. Ceza sahası çizgisi üzerinde topla buluşan Gökhan Töre topu kontrol edip soluna alıyor ve şutunu çekiyor ancak top sağ direkten oyun alanına geri dönüyor.

26' Sağ kanatta topla buluşan Andrija Zivkovic pasını orta alanda ki Andrija Zivkovic'e aktarıyor. Sol ayağıyla şutunu çeken Nikola Drincic'in şutunu kaleci Tolga Zengin kolaylıkla kontrol ediyor.

23' Orta sahada top kapma mücadelesinde Pedro Franco'nun Danko Lazovic'e müdahelesinde hakem Paolo Silvio Mazzoleni faul düdüğünü çalıyor.

21' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda topun başına tekrar Oğuzhan Özyakup geçiyor ancak ceza sahasına yaptığı ortada Partizan Belgrad takımı topu tehlikeli alanın dışına taşımayı başarıyor.

21' Sağ kanattan kullanılan Beşiktaş köşe vuruşunda Oğuzhan Özyakup ceza sahasına ortasını yapıyor ancak Partizan Belgrad defansı topu tekrar kornere çeliyor.

18' Oğuzhan Özyakup verdiği pasla atılan gole katkı sağlayan isim oluyor.

18' GOOOOOLLLLL!!! Temsilcimiz Beşiktaş karşılaşmada Veli Kavlak'ın golüyle 1-0 öne geçiyor. Sol kanatta topla buluşan Atiba Hutchinson rakip yarı alanın sol tarafında bulunan Oğuzhan Özyakup'a aktarıyor. Oğuzhan Özyakup sağ tarafında takım arkadaşı Veli Kavlak'ı görüyor. Topla buluşan Veli Kavlak uzak mesafeden çok güzel bir vuruşla temsilcimiz Beşiktaş'ı öne geçiren golü atıyor.

15' Rakip yarı alanın sağ kanatında topla buluşan Gökhan Töre pasını Demba Ba'ya aktarıyor. Topla buluşur buluşmaz sağ ayağıyla şutunu çekmek isteyen Demba Ba defansa takılıyor.

14' Hızlı gelişen Partizan Belgrad atağında topla çıkan Danko Lazovic'i formasından çeken Olcay Şahan hakem Paolo Silvio Mazzoleni tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

13' Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Oğuzhan Özyakup ceza sahasına ortasını yapıyor fakat Partizan Belgrad defansı topu uzaklaştırıyor.

13' Ortasahada topla buluşan Oğuzhan Özyakup sağ kanattaki Gökhan Töre'ye pasını aktarıyor. Topla buluşan Gökhan Töre kaleye yaklaşıp sol ayağıyla şutunu çekiyor ancak kaleci Milan Lukac köşeye giden topu kornere çelmeyi başarıyor.

12' Sağ kanattan kullanılan Beşiktaş köşe vuruşunda topun başına Oğuzhan Özyakup geçiyor. Oğuzhan Özyakup'un ön direğe gönderdiği topta Partizan Belgrad defansı topu uzaklaştırıyor.

10' Karşılaşmanın bu dakikaları orta alan mücadelesiyle ve karşılıklı top kayıplarıyla devam ediyor.

7' Partizan Belgrad ekibi sağ kanattan Andrija Zivkovic ile maçın ilk köşe vuruşunu kullanıyor. Penaltı noktası üzerine gelen topa müdahele etmek isteyen Vojislav Stankovic, Atiba Hutchinson'a faul yapıyor.

4' Sol kanattan taç kullanan Ramon Motta, Veli Kavlak ile paslaşarak tekrar topla buluşuyor. Ceza sahasının sol tarafından ortasını yapıyor fakat Partizan Belgrad defansı topu tehlikeli alanandan uzaklaştırıyor.

1' Maçın ilk şutu ev sahibi ekip Partizan Belgrad'tan geliyor. Orta alanda topla buluşan Danko Lazovic uzak mesafeden şutu deniyor fakat top farklı bir şekilde auta gidiyor.

1' Zorlu mücadele temsilcimiz Beşiktaş'lı oyuncuların vuruşuyla başlıyor.










SPOR
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...