HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Trabzonspor 2-0 Lokeren Maçı Golleri Ve Geniş Özeti (TS Lokeren)

Kaynak:
Trabzonspor 2-0 Lokeren Maçı Golleri Ve Geniş Özeti (TS Lokeren)

SPOR Haberleri  / 

UEFA Avrupa Ligi'nde 3. maçına çıkan Trabzonspor Avni Aker'de ağırladığı Lokeren'i 2-0 mağlup etti. Trabzonspor Lokeren maçı golleri ve geniş özeti burada.

Baştan sona üstün oynayan temsilcimiz Yatabare'yle öne geçti, Constant skoru perçinledi. 6 puana yükselen "Karadeniz Fırtınası" tur için avantaj yakaladı Ligdeki Mersin galibiyetinin üstüne bir de UEFA'da yaşanacak Lokeren zaferi Trabzonspor'un özgüven katsayısında yukarı yönlü bir kırılma anlamı taşıyordu. Sakatlıklardan kurtarılabilen isimlerle iki kulvarda ivme yakalamak istiyordu bordo-mavililer. Yatabare'yi sağ çizgiye çeken Vahid hoca bu oyuncunun kanadından yükleniş planlamasında haklı çıktı. Müthiş fuleleri var Malili oyuncunun. Maçın başında Galitsios'un şutunu Fatih önlerken, 8.dakikada Persoons'un vuruşu az farkla aut oldu. Sonrasında özellikle Constant'ın savunma önünde kazandığı-yönlendirdiği topları dikine ve kanatlarla iyi işlemeye başladı bordo-mavililer. 34'de Constant'ın on sekiz dışı şutunda kaleci Barry akla-karayı seçti; son anda dışarı tokatladı topu. Sık sık defans ardına uzun mesafeli paslar da denedi temsilcimiz. Son maçlarda hücumda artan belirgin hızlı varyasyon çeşitlemeleri fark ediliyordu Trabzonspor'da. Bu da golü bulma ihtimalinin hatırı sayılır şekilde artışı demekti. Kalan bölümde işte bu ayağa indirişlerde Waris, Cardozo fırsatlar buldu ama rakip defans çabuk toparlanınca ilk yarı golsüz bitti.
Trabzonspor 2-0 Lokeren Maçı Golleri Ve Geniş Özeti (TS Lokeren)
Gol geliyorum dedi
İkinci yarının başında Waris'in direği sıyıran vuruşu gol müjdesi gibiydi. 54'te Mehmet Ekici'nin kornerinde Yatabare müthiş yükseldi, kafayla köşeye bıraktı topu: 1-0. Ters çizgide oynasa da dünün iyilerinden Zeki'nin nefis asistinde Cardozo kalecinin üzerine vurdu topu; ikinci golü kaçırdı (dk.74). Maçtan çıkmaya hazırlanan Constant, 'golü atayım da öyle çıkayım' dedi sanki; 86'da Bosingwa asistledi, köşeye sert vurdu Gineli yıldız: 2-0. Hızlı hücum-toplu defans ilkelerini geliştirdiği her halinden belli olan Trabzonspor bu galibiyetle gruptan çıkma yolunda önemli bir avantaj yakaladı. nbsp;

ÖMER ÇETİN ENGİN
Trabzonspor 2-0 Lokeren Maçı Golleri Ve Geniş Özeti (TS Lokeren)
Trabzon'a nbsp;geç alıştım
Trabzonspor'un Lokoren'i 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada bordo-mavili ekibin ikinci golünü kaydeden Constant maçın ardından açıklamalarda bulundu. Zor bir maçtan güzel bir skorla ayrıldıklarını söyleyen Gineli oyuncu, "Mutlaka galip gelmemiz gerekiyordu. İkinci yarıdaki güzel oyunumuzla bunu başardık. Sakatlığımın ardından fiziksel açıdan kendimi zorladım. Zaman geçtikçe daha iyi olacağım. Trabzon'a geldiğim ilk günlerde zorlandım. Daha sonra ailemin de gelmesiyle alıştım" diye konuştu. nbsp;

İlk defa çift forvet
Trabzonspor Teknik Direktörü Halilhodzic daha önce açıkladığı gibi çift forvetle takımını sahaya sürdü. Lokeren karşısında Yatabare ve Cardozo'yu ileri ikilide oynatan Halilhodzic, bu sezon lig ve Avrupa olmak üzere 11'inci resmi maçına çıkan bordo-mavili takımda ilk kez bu iki ismi ilk 11'de oynattı. nbsp;

8 yabancı ilk 11'de
Halilhodzic, ilk 11'de ilk defa bütün yabancıları bir arada oynattı. Bordo-mavili takımda Bosingwa, Papadapoulos, Belkalem, Medjani, Constant, Waris, Cardozo ve Yatabere ilk 11'de forma giyen yabancı oyuncular olurken, yerli oyunculardan da kaleci Fatih Öztürk, Mehmet Ekici ve Zeki Yavru forma giydi.

UEFA'ya şike pankartı
Trabzonspor'un kale arkası tribününde bulunan bir grup taraftar, açtıkları pankartlarla UEFA'nın verdiği "şike" kararlarına tepki gösterdi. Pankartta, "Make up your mind UEFA. Zero tolerance or Euro tolarence?" ifadesiyle 'Şikeye sıfır tolerans' ilkesine göndermede bulunuldu. nbsp;

Constant 3 maç sonra
Trabzonspor'un Gineli oyuncusu Kevin Constant, 3 maç sonra tekrar formasına kavuştu. Sakatlığı nedeniyle ligde Kasımpaşa ve K.Karabükspor maçında forma giyemeyen, geçen hafta Mersin İY maçında da yedek soyundurulan Gineli oyuncu, Lokeren maçında ilk 11'de sahaya çıktı

TRABZONSPOR:2 - LOKEREN:0 ( CANLI ANLATIM )

M.S. Karşılaşma 2-0 Trabzonspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

90' nbsp;Gelişen Lokeren atağında sağ kanattan ceza alanına yapılan ortada herkesi aşan top sol kanada açıldı. Ardından sol kanattan ceza alanına yapılan ortada Vanaken'in vuruşunu Fatih topu kornere çeldi.

89' nbsp;Sağ kanattan gelişen atağımızda Yatabare'nin ceza alanına ortasında kaleci Barry topu iki hamlede kontrol etti.

86' GOOOOOOOL! Kevin Constant Sağ kanattan gelişen atağımızda Bosingwa topu alıp ceza alanına girdi ve boş durumdaki Constant'a pasını verdi. Constant topu kontrol edip sağ köşeye çok sert bir şut çekti ve topu ağlara gönderdi.

84' nbsp;Sol kanattan gelişen Lokeren atağında Mertens'in ceza alanına ortasında savunmamız topu karşıladı.

81' nbsp;Gelişen atağımızda rakip ceza alanı dışında topla buluşan Yatabare, Mertens'in sert müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş Mertens sarı kart gördü.

78' nbsp;Bordo mavili ekibimizde sağ çaprazdan ceza alanına yerden gönderilen topta Waris kaleciden sıyrılmak isterken yerde kaldı be penaltı bekledi ama hakem devam ettirdi. İtiraz eden Waris sarı kart gördü.
77' nbsp;Bu arada Trabzonspor'da Salih Dursun, topsuz alanda rakibine yaptığı faulden dolayı sarı kart gördü.

73' nbsp;Trabzonspor'da Mehmet Ekici alkışlar eşliğinde sahadan çıkarken Salih Dursun oyunda.

71' nbsp;Sağ kanattan kullandığımız köşe vuruşunda Mehmet'in ceza alanına ortasında yaşanan karambolde Cardozo topa vuramadı ve savunma topu zor da olsa uzaklaştırdı.

68' nbsp;Sol kanattan gelişen atağımızda Yatabare, ceza alanı ön bölümüne kadar gitti ama topu rakibi Mertens'e kaptırdı.

63' nbsp;Çok etkili geldik. Sağ kanattan gelişen atağımızda Constant'ın ceza alanına ortasında Cardozo'dan önce savunma topu uzaklaştırdı.

58' nbsp;Gelişen atağımızda Cardozo'nun pasında Constant'ın ceza alanına gönderdiği topta Waris için ofsayt bayrağı kalktı.

54' nbsp;GOL! Mustapha Yatabare nbsp;Sağ kanattan kullandığımız köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Yatabare topa çok iyi yükseldi ve sert ve etkili kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi.

47' Rakip yarı alanda topu kaptık ve Vanaken, Mehmet'i sırtından çekti ve sarı kart gördü.

46' Mücadelenin ikinci yarısı Lokerenli oyuncuların vuruşuyla başladı...

D.A. İlk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi.

45' İlk yarının sonuna 2 dakika ilave edildi.

42' nbsp;Gole çok yaklaştık. Ceza alanına ön bölümden hareketlenen Waris'e atılan ara pasında Waris topa hareketlendi ama kaleci de zamanında çıktığı için topun sahibi oldu.

38' nbsp;Bir başka atağımızda ceza alanı dışında topla buluşan Papadopoulos'un sert şutunda top kaleci Barry'de kaldı.

36' nbsp;Sol çaprazdan ceza sahasına giren Beshart Abdurahimi son çizgiye inerek dönmek istiyor ancak savunmada Avraam Papadopoulos araya giriyor ve topa sahip oluyor.

34' nbsp;Gole çok yaklaştık. Ceza alanı dışında topla buluşan Mehmet'in pasında Constant topa çok sert vurdu ve sağ üst köşeye giden topu kaleci harika çıkardı.

29' Bir başka atağımızda ceza alanı ön bölümünde kaleyi tam karşıdan gören bir noktada Mehmet, rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

25' Sağ kanattan hızlı gelişen atağımızda Bosingwa'nın ceza alanına ortasında Yatabare'den önce Barry topun sahibi oldu.

22' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda savunmanın karşıladığı top ceza sahası dışı sağ çaprazında Yatabare'de kalıyor. Yatabare bekletmeden pasını sağ kanattaki arkadaşı Mehmet Ekici'yi görüyor ancak Mehmet'in pozisyonu ofsayt.

20' Sağ kanattan gelişen atağımızda Yatabare, rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

18' nbsp;Sol kanattan gelişen atağımızda Medjani'nin ceza alanına ortasınnda rakip savunma topu karşıladı.

15' nbsp;Gelişen atağımızda Yatabare'nin ceza alanı içi sağ çaprazında son çizgi yakınlarından vuruşunda top kaleye paralel gitti.

12' Gelişen atağımızda sağ kanatta topla buluşan Mehmet'in ceza alanına ortasında savunma Cardozo'dan önce topa müdahale etti.

9' Sol kanattan gelişen Lokeren atağında Abdurahimi'nin iç bölümdeki Vanaken'e pasında Vanaken topu ceza alanı içine taşımaya çalıştı ama başarılı olamadı.

6' Sol kanattan gelişen Lokeren atağında son çizgiye hareketlenen Vanaken'e atılan yüksek top Bosingwa'nın kontrolünde dışarıya gitti.

3' Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda savunmamız topu karşıladı ev ardından ani bir atağa çıktık ve Waris ceza alanına çok yakın bir noktada rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Mijat Maric sarı kart gördü.

1' Mücadele Trabzonsporlu oyuncuların vuruşuyla başladı... Haydi Karadeniz Fırtınası... Zafer gecesi olsun... nbsp;

İLK 11'LER
Trabzonspor: Fatih, Bosingwa, Medjani, Belkalem, Papadopoulos, Zeki, Mehmet, Constant, Cardozo, Waris, Yatabare.
Lokeren: Barry, Scholz, Odoi, Maric, Galitsios, Overmeire, Persoons, Abdurrahimi, Vaneken, Leye, De Pauw.
Trabzonspor 2-0 Lokeren Maçı Golleri Ve Geniş Özeti (TS Lokeren)
Lokeren karşısında Yatarabere ve Cardozo'yu ileri ikilide oynatan Halilhodzic, bu sezon Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde olmak üzere 11'inci resmi maçına çıkan bordo-mavili takımda ilk kez bu iki ismi ilk 11'de oynattı. Majeed Waris'e de görev veren Halilhodzic, bu sezon forvet hattındaki 3 flaş transferine de aynı ayda ilk kez görev verdi.

- 8 yabancı ilk 11'de
Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, ilk 11'de 8 yabancı oyuncusuna da görev vererek, ilk kez tüm yabancıları bir arada oynattı. Bordo-mavili takımda Bosingwa, Papadapoulos, Belkalem, Medjani, Constant, Waris, Cardozo ve Yatabere ilk 11'de forma giyen yabancı oyuncular olurken, yerli oyunculardan da kaleci Fatih Öztürk, Mehmet Ekici ve Zeki Yavru forma giydi.

-Halilhodzic ikinci kez tribünde
Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde Legia Varşova ile oynadığı maçta hakeme itirazları nedeniyle tribüne gönderilen ve UEFA Disiplin Komitesi tarafından 1 maçla cezalandırılan nbsp;teknik direktör Vahid Halilhodzic, kulübedeki yerini alamadı.

Tribünden karşılaşmayı izleyen Boşnak teknik adam, bu sezon ikinci kez takımından ayrı kaldı. Halilhodzic, ligde İstanbul Başakşehir ile deplasmanda oynanılan maçta da aynı davranışı nedeniyle ceza almış ve Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki maçı tribünden izlemişti.

- Constant 3 maç sonra forma giydi
Trabzonspor'un Gineli oyuncu Kevin Constant, nbsp;3 maç sonra tekrar formasına kavuştu. Sakatlığı nedeniyle ligde Kasımpaşa ve Kardemir Karabükspor maçında forma giyemeyen, geçen hafta Mersin İdmanyurdu maçında da yedek soyundurulan Gineli oyuncu, Lokeren maçında ilk 11'de sahaya çıktı

-Papadopoulos maskeyle
Trabzonspor'un Legia Varşova ile oynadığı maçta elmacık kemiği kırılan oyuncusu Papadopoulos da nbsp;Lokeren maçında takımda yer aldı. Elmacık kemiğindeki kırık nedeniyle ameliyat edilen Papadopolos, yüzüne göre yapılan koruyucu maskeyle sahada mücadele ederek iki maç sonra formasına kavuştu.Trabzonspor 2-0 Lokeren Maçı Golleri Ve Geniş Özeti (TS Lokeren)

-Eksikler
Trabzonspor'un UEFA'ya bildirdiği 22 kişilik listede yer alan oyunculardan sakatlıkları bulunan Onur Recep Kıvrak, Aykut Demir ve İshak Doğan kadroda yer almadı. Teknik direktör Vahid Halilhodzic, bu oyuncuların yanı sıra Fatih Atik'i de kadroya dahil etmedi. Bordo-mavililerin ligin ilk haftasında Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile oynadığı maçın ardından sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Mustafa Yumlu da 7 resmi maç sonunda ilk 18'de kendine yer buldu.

-Taraftar ilgisi
Trabzonspor taraftarları karşılaşmaya fazla ilgi göstermedi. Hüseyin Avni Aker Stadı tribünlerinde geniş boşluklar gözlenirken, müsabakayı yaklaşık 6-7 bin taraftar izledi. Yaklaşık 200 dolayında Belçikalı taraftar da Trabzon deplasmanında takımını yalnız bırakmadı.

-UEFA'ya şike pankartı
Trabzonspor'un kale arkası tribününde bulunan bir grup taraftar, açtıkları pankartlarla UEFA'nın verdiği "şike" kararlarına tepki gösterdi. Pankartta, "Make up your mind UEFA. Zero tolerance or Euro tolarence " ifadesi yer aldı.

- Konuk takıma yemek
Trabzonspor Kulübü, Lokeren Kulübü ve UEFA temsilcilerine yemek verdi. Yemeğe, kulüp başkan yardımcısı Yakup Aslan, genel sekreter Köksal Güney, genel sayman Engin Hacısalihoğlu, UEFA Temsilcisi Nebojsa Ivkovic, Lokeren Kulübü Başkanı Roger Lambrecht ve kulüp yetkilileri katıldı. İki kulübün yetkilileri maç anısına birbirlerine hediye sundu.

Trabzonspor, Lokeren maçıyla ilk kez bir Belçika takımıyla karşı karşıya geldi.

SPOR
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...