Lokeren'e çift forvet

Lokeren'e çift forvet

SPOR Haberleri

Yatabare ve Cardozo'yu birlikte oynatacağını söyleyen Trabzonspor Teknik Direktörü Halilhodzic, "Antrenmanlarda denedik yarın da deneyeceğiz" dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları Lokeren maçından galibiyet beklediğini söyledi. Avrupa maçlarının her zaman zor geçtiğini belirten Boşnak teknik adam, Trabzonspor'un Avrupa'ya devamı için bu maçın kazanılması gerektiğini ifade etti. Trabzonspor'un gelişme gösterdiğini vurgulayan tecrübeli hoca, "Ama bu gelişme henüz bitmiş değil. Yüzde 80'i değişmiş bir takımla kollektif takım ruhu ortamı oluşturmak zor oluyor. Bu yüzden çok çalışıyoruz" dedi. Yarınki maça hücum ağırlıklı bir kadroyla çıkıp çıkmayacağı yönündeki soruya Halilhodzic, "Sahadaki hücum oyuncusunun miktarı önemli değil. O sayı golleri garantilemiyor. İdmanlarda çok çaba sarfediyoruz ama bazı oyuncular neden bu çalışmaları yaptığımızı anlamıyor" cevabını verdi. Yatabare ve Cardozo'nun birlikte oynayıp oynamayacağına ilişkin soru üzerine Boşnak Hoca, "Birlikte oynar ama bunu uzun süre çalışmanız gerekiyor. Bütün takım organizasyonunu ikisine dayanarak hazırlamanız gerekiyor. Antrenmanlarda denedik yarın da deneyeceğiz. Messi ve Ronaldo bile bir arada oynayamaz. Futbol olarak oynayabilirler ama kişilik olarak oynamayazlar. İkisi zekalarıyla oynadıkları için birbirlerine pas vermezler" dedi. Geçen maçta yeterince ofansif oyuncuyu sahaya sürdüğünü de anlatan Halilhodzic, "2 ayda 4 oyuncunun ayağında kırık oldu. Sportif anlamda en zor geçirdiğim 3 aydı. Çok problemle karşı karşıya geldim. Bazı oyuncular çalışmayı reddetti, çalışmak istemedi. Bunu da ilk defa bir futbol kulübünde gördüm. En zoru geçtiğimizi düşünüyorum ama Trabzonspor henüz mükemmel bir yerde değil. Buna uzağız, bize yine zaman lazım. Ligde Trabzonspor'dan daha iyi takımlar var. Bu sezon ligi nasıl bitirir sorusuna şimdi cevap veremem. Bana da Trabzonspor'a geldiğimde size şampiyonluğa ulaşabilecek bir takım hazırlıyoruz denildi ama Avusturya kampında ikinci lig takımı hazırlandığını gördüm. Türkiye'de 1 haftada 2 kez ceza aldım. Muhtemelen başkanımız beni de cezalandıracak. Çünkü benim de orada disiplin eksiğim var. Oyuncularla saha kenarında olmak istiyorum. Orada maçı yaşayarak takıma enerjimi gönderiyorum. Artık çizgileri geçmemem gerekecek" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...