Prandelli'nin bileti kesildi, topun ağzında

Prandelli'nin bileti kesildi, topun ağzında

SPOR Haberleri

G.Saray'ın kuruluş felsefesinin aksine açıklamalar yapan İtalyan teknik adam için başkan adayı Alp Yalman seçilirse yolların ayrılacağının mesajını verdi.

Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund'a 4-0 yenilen Galatasaray'da Teknik Direktör Cesare Prandelli'nin karşılaşma sonu "Bizim için lig önemli. Artık 4. yıldıza odaklanacağız" açıklamasının yankıları sürüyor. Bu demeciyle sarı-kırmızılı kulübün kuruluş amacı olan "Türk olmayan takımları yenmek" felsefesini hiçe sayan İtalyan çalıştırıcının geleceği de tehlikeye girdi. Sarı-kırmızılı camianın duayen isimleri, Cesare Prandelli'nin Galatasaray'daki kredisini tükettiği konusunda hemfikir. Yarın yapılacak kongre öncesinde başkan adaylarından Alp Yalman, Teknik Direktör Cesare Prandelli ile görüşlerini açıkladı. Geçtiğimiz günlerde "Onunla yolumuza devam edeceğiz. Sonuçta İtalya Milli Takım teknik direktörlüğü yapmış bir isim" diyen Yalman ağız değiştirdi ve "Prandelli'nin bu açıklamaları talihsiz oldu. Galatasaray yarıştığı her yerde zirveyi hedefler. Prandelli ile ilgili kararımı verdim. Bunun kendisiyle görüştükten sonra ileteceğim" diye konuştu.

Tazminat ödenmeyecek

Bu açıklamalar "Yalman, İtalyan çalıştırıcının biletini kesti" şeklinde yorumlandı. Diğer aday Duygun Yarsuvat ise bu konuda sessizliğini korusa da İtalyan teknik adamın bu felsefesine sıcak bakmayacağı belirtiliyor. İki adayın elini kolaylaştıran önemli bir seçenek de Prandelli'nin gönderilmesi halinde tazminat ödenmeyecek olması. Galatasaray'ın kuruluş amacını hafife alan İtalyan teknik adamın durumunun pazar günü oynanacak olan Başakşehir karşılaşması sonrasında netleşmesi bekleniyor. nbsp;

Yetersizliği ortaya çıktı nbsp;
Galatasaray'ın, Dortmund yenilgisi Teknik Direktör Cesare Prandelli'nin ülkesi İtalya'da büyük yankı buldu. Tuttosport gazetesi, Prandelli'nin bir kez daha yetersiz ve tutarsızlığı ortaya çıktı yorumunu yaptı. Corriero Dello Sport ise Prandelli battı başlığını kullandı.

'Prandelli'yi dışarı atardım'
G.Saray eski yöneticisi Fatih Gökşen, "Eğer yönetici olsaydım basın toplantısını basar ve Prandelli'yi dışarı çıkarırdım. Dortmund karşısında aldığımız 4-0'lık yenilgiden çok Prandelli'nin açıklamalarına üzüldüm. Sabaha kadar sinirden uyuyamadım. G.Saray'ın hocası böyle açıklama yapar mı? Taraftarın mesajını ne teknik adam, ne de futbolcular almamış. Bu kafayla hedef olarak gösterilen Başakşehir'i de geçemeyiz" dedi.







UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...