Karayollarında son durum

Karayollarında son durum

SPOR Haberleri

Karayollarının bazı kesimlerinde yol bakım ve yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol bültenine göre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsünde yapılacak olan ana halatların bakım-onarım çalışmaları nedeniyle 15 Aralık'a kadar 22.00-06.00 saatleri arasında ilk aşama olarak Asya-Avrupa yönünde sağ şerit, ikinci aşama olarak ise 30 Ocak'a kadar Avrupa-Asya yönünde sağ şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanacak. Gündüz trafiğin yoğun olmadığı 10:00-16:00 saatleri arasında malzeme sevkiyatı için 1-2 saat süreyle tek yönde sağ şerit trafiğe kapatılacak.
TEM Otoyolunun Lüleburgaz Kavşağı-Babaeski Kavşağı Kesimi 1-6'ncı kilometreleri arasında arasında viyadük ve yaklaşımlarının üstyapı onarımı ve yenileme çalışmaları nedeniyle Lüleburgaz-Babaeski yönü (Turgutbey Dere Köprüsü ve Kazım Dirlik Viyadüğü arası) trafiğe kapatılarak ulaşım Babaeski-Lüleburgaz yönünden gidiş-geliş olarak sağlanıyor. Altınova-Dikili yolunun 17-18'inci kilometreleri arasında (İslamlar Köyü Mevkii) yol yapım çalışmaları nedeniyle yolun bir şeridi trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritten iki yönlü olarak gerçekleştiriliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...