El Clasico'da kral Real Madrid

El Clasico'da kral Real Madrid

SPOR Haberleri

Bütün dünyanın merakla beklediği 'El Clasico'da gülen taraf Real Madrid oldu.

La Liga'da dokuzuncu hafta mücadelesinde Bernabeu'daki mücadele adeta golle başladı. Henüz 4. dakikada 4 ay sonra ilk resmi maçına çıkan Luis Suarez'in pasında Neymar Barcelona'yı öne geçirdi. 35'te Real'in kazandığı penaltıyı C.Ronaldo gole çevirip, bu sezonki 16. golüne imza attı. Bu gol aynı zamanda Barcelona'nın bu sezon yediği ilk gol olarak kayıtlara geçti. İlk yarı karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi. İkinci yarıya iyi başlayan Real Madrid, 50'de Pepe'yle öne geçti. Sağdan yapılan ortada arkada boş kalan Pepe kafayla topu ağlara gönderdi. 61'de ise Karim Benzema sahneye çıkıp skoru 3-1 yaptı. Bu golden sonra tamamen oyunun hakimiyetini eline alan Real, birçok fırsatı da gole çeviremedi. Beyaz Şimşekler 3-1'lik galibiyetle puanını 21'e çıkarırken, Barcelona 22 puanda kaldı. nbsp;

MAÇTAN NOTLAR

Barcelona bu sezon ilk golünü yedi ? nbsp;Ronaldo, 9 haftada 16 gole ulaştı ? Dünya Kupası'nda Chiellini'yi ısırdığı için 4 ay men cezası alan Luis Suarez, Barcelona formasıyla ilk resmi maçına çıktı. ? El Clasico birçok ülkede canlı yayınlanırken, İngiltere karşılaşmanın ilk 15 dakikasını izleyemedi. Britanya yayın kuralları gereği saat 14.15 ile 17.15 saatleri arasında canlı futbol yayınına izin verilmiyor. Maç İngiltere'de yerel saatle 17.00'de başladığı için Ada'da ilk 15 dakika seyredilemedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...