Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan ezeli rakiplerine şok eleştiri

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan ezeli rakiplerine şok eleştiri

SPOR Haberleri

Moral yemeğinde sarı-lacivertlilerin başkanının sözleri 'yanlışlıkla' FBTV'de canlı yayına yansıdı. Yıldırım, bu konulara açıklık getirmek zorunda kaldı.

Beşiktaş derbisi öncesi takıma moral yemeği vermek için Samandıra'ya giden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın konuşmaları yanlışlıkla FBTV'nin canlı yayınına yansıdı. Yıldırım'ın, "8 maçın 5 maçını içeride oynayacağız. Eğer derbiyi kazanırsanız ilk devreyi 7 puan önde bitirirsiniz. G.Saray'ın hiçbir gücü yok. Onları daha kötü günler bekliyor. Beşiktaş'ın arkası da boş, her şeyin iyi gidebilmesi için ekonomik olarak güçlü olmak lazım. Yani para olması lazım. İyi giderken paraları alamazsınız o zaman futbolcularda fizik ve kafada düşüş başlar. Biz paraları ödemezsek haklı duruma gelirsiniz" ifadeleri yayına aksederken görevliler canlı bağlantıyı kesmek için uğraştı. Sonrasında FBTV'ye konuşan Yıldırım bu sözlerine açıklık getirmek zorunda kaldı.
Konuşmayacaktım ama
Aziz Yıldırım, "Beşiktaş'ın arkasının boş olduğunu söyledim çünkü bunun önemli bir sebebi var. Bir stat yapmakla maddi sorunları çözemezsiniz. Beşiktaş durmadan 'kendi stadımızı yapıyoruz' diyor. Statla o sorunlar çözülmez. Aslında bu konuşmaları yapmayacaktım ama Fikret başkanın sözlerini dinledikten sonra konuşma gereği duyuyorum" dedi. "Ben Süleyman Seba gibi bir isimle aynı dönemde başkanlık yapma şerefini yaşadım" vurgusunda bulunan Yıldırım, "Süleyman Bey bizim ağabeyimizdi. Birbirimize güvenirdik. Rahmetli Özhan Canaydın'la beraber üçümüzün iyi bir dostluğu vardı" ifadesiyle de mevcut yönetimler arasındaki soğuk savaştan Beşiktaş ve Galatasaray yönetimlerinin sorumlu olduğu imasında bulundu.
Hakem odası basarım!
Derbi öncesi Beşiktaş lehine yapılan hakem hatalarına dikkat çeken Aziz Yıldırım, "Sivas maçında elle gol attılar. nbsp;Balıkesir maçında stoperleri oyuncuyu düşürdü, bariz kırmızı kart verilmedi. Eskişehir normal gol atıyor verilmiyor, Beşiktaş ofsayttan atıyor, sayılıyor. Fikret Orman 'Hakemi gözleyeceğim' diyor. Burası BBG evi mi? Beşiktaş'ın lehine 3 hafta hakem kararları var. Hakemler hep bizim aleyhimize karar veriyor demek gereksiz" açıklamasında bulundu. Aldığı 60 günlük hak mahrumiyeti cezasına da açıklık getiren Yıldırım, "Ben hakem odası basmadım sadece uyardım. Ama gerekirse de basarım. Fenerbahçe'nin aleyhine bir şey olursa yaparım. Geçmişte Yıldırım Demirören de yaptı" derken, Fikret Orman'ın "Kimse bizden soyunma odası basmamızı beklemesin" sözlerine, "Fikret Beye yakıştıramadım. Gücün varsa soyunma odasına in hadi" cevabını verdi.
Mehmet Emin ULUÇ nbsp;
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan ezeli rakiplerine şok eleştiri

Emre Belözoğlu: 'Son viraj değil'
Beşiktaş'la oynayacakları derbi öncesi değerlendirmede bulunan Emre Belözoğlu, "Kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" derken, "Bu maç şampiyonu belirlemeyecek" yorumunda bulundu. Olimpiyat Stadı'nda oynamanın her takım için zor olduğunu dile getiren Belözoğlu, "Oranın atmosferi maça konsantre olmayı güçleştiriyor. Beşiktaş bu anlamda bize göre daha tecrübeli. Ancak zemin ya da stadı sorun etmiyoruz. Konstantre olduğumuzda rakibimizi yenecek güçteyiz. Hak eden kazansın. Ama bu maçı kazanan şampiyon olmayacak. Lig uzun bir maraton" diye konuştu.


Aziz Yıldırım: Kupadan yargılandınız saklanmayın!
Yıllardır ağzındaki baklayı bir türlü çıkaramayan Aziz Yıldırım, yine aynı şeyi yaptı ve "Beni konuşturmak zorunda bırakmasınlar eğer konuşursam hepsi altında kalır! Son 15 yıldaki her şeyi ben çok iyi biliyorum!" tehdidiyle kafalarda soru işaretleri bırakmaya devam etti. Yıldırım, "Beşiktaş bu zamana kadar şike yapıp yapmadığını açıkladı mı? Bir çıkıp konuşun kardeşim, hep saklanıyorlar! Beşiktaş bizi Fenerbahçe'nin yanında süs diye yargıladılar diyor. Siz kupadan yargılandınız. Kendinizi savunun" sözleriyle şike sürecine de yeni bir boyut kazandırdı. nbsp;




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...