Galatasaray Kasımpaşa'yı geriden gelerek devirdi!

Galatasaray Kasımpaşa'yı geriden gelerek devirdi!

SPOR Haberleri

Aslan Arena'da 41'de Adem'in golüyle şoka uğradı. Cimbom, 90+1'de Umut'un dokunuşuyla hayata dönerek maç fazlalığıyla da olsa zirveye yerleşti

Şampiyonlar Ligi'nde Dortmund, ligde ise Başakşehir'den ağır darbe yiyen G.Saraylı futbolcular, yeni yönetimi Kasımpaşa galibiyetiyle sevindirdi: 2-1. Sarı-kırmızılılardaki yönetim değişikliği etkisini daha ilk maçta göstermiş, Sabri 11'e, Sneijder ise ilk defa yedek kulübesine oturmuştu. Bunu fırsat bilen Şota'nın talebeleri, G.Saray savunmasına yaptığı baskıyla oyunun kontrolünü sürekli elinde tuttu. 10'da Babel'le rakip kaleyi yoklayan Kasımpaşa, Alpaslan ve Adem'le Muslera'yı rahatsız etmeye devam etti. 20'de Babel, Sabri ve Selçuk'tan sıyrıldı ancak Chedjou'yu geçemedi. 23'te nefis paslarla G.Saray kalesine gelen Kasımpaşa'da Adem'in son vuruşu kötüydü. 25'te ilk defa etkili gelen G.Saray'da Sabri ortaladı, Burak'dan önce Orhan Şam kafayla uzaklaştırdı. 39'da Telles'in penaltı beklediği pozisyona Hüseyin Göçek devam derken, 41'de Muslera ile Semih'in hatasını Adem Büyük affetmedi ve Kasımpaşa'yı 1-0 öne geçirdi.
Umut Bulut ipten aldı
İlk yarıda rakip kaleye bir şut bile çekemeyen G.Saray, ikinci yarıya Olcan-Umut değişikliğiyle başladı. 53'te Umut'un kafa pasında Kasımpaşa savunması ofsayt beklerken, kaleciyle karşı karşıya kalan Burak golü yapmakta zorlanmadı: 1-1. Teknik Direktör Prandelli ikinci hamlesini de yapıp Emre'yi kenara aldı, Sneijder'i sahaya sürdü. Oyunun hakimiyetini tamamen eline geçiren G.Saray, 61'de Burak'la öne geçme fırsatını kaçırdı. 62'de Sabri'nin ortasına Sneijder gelişine vurdu ancak üstten dışarı gitti. Üst üste gelen G.Saray atakları karşısında zor anlar yaşayan Kasımpaşa, sıkıntıyı Viudez'le çözmeye çalışırken, 75'te Erhan ortaladı Castro'nun kafa vuruşu direği sıyırdı. 78'de Selçuk'un nefis şutunu Isaksson aynı güzellikte kornere çeldi. Selçuk 82'de bir defa daha denedi fakat bu defa kaleyi tutturamadı. 90+1'de korner kullanan G.Saray'da Chedjou aşırdı arka direkte Umut Bulut tamamladı ve maçın skorunu belirledi: 2-1. nbsp;


Bu kimin 11'i?
Prandelli, sezon başından beri neredeyse 'görmezden geldiği' bazı futbolcuları Kasımpaşa maçında ilk 11'de oynattı. Bu durum kafalarda ister istemez, "Bu kimin 11'i?" sorusuna yol açtı. İtalyan teknik adam, Kasımpaşa karşısında Hamit, Telles, Chedjou, Semih, Yekta, Emre ve Sabri'ye şans verdi. Yönetim ile Prandelli arasında yaşananlar ve yönetimin takıma doğrudan müdahalesi çok tartışılacağa benziyor.
TURGAY SAKARYA- TÜRKİYE GAZETESİ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...