İtalyan tokadı! Sneijder, 3 günlük kampa isyan etmişti

İtalyan tokadı! Sneijder, 3 günlük kampa isyan etmişti

SPOR Haberleri

Teknik Direktör Cesare Prandelli, Kasımpaşa maçında yıldız oyuncuyu kulübeye çekti

Galatasaray Teknik Direktör Cesare Prandelli, sürpriz bir karar ile Sneijder'i dünkü Kasımpaşa karşısında yedek kulübesine çekti. Sarı-kırmızılı takımı, nbsp;Fenerbahçe derbisinde attığı 2 golle sırtlayan Sneijder'ın Kasımpaşa maçında kesik yemesi iddiaları da gündeme getirdi. Hollandalı oyuncunun 11'de şans bulamamasına 3 günlük kamp uygulamasına tepkili davranması gösterildi. Takımda sadece Sneijder'ın alacaklarının sıfırlanıp parasının ödenmesi G.Saray'da huzursuzluk çıkarmıştı. Sadece Sneijder'ın alacaklarının ödenmesi sarı-kırmızılılarda 2 haftadır büyük bir tartışmayı da peşinden getirmişti. Oyuncuların bu durumu konuşması ve takım içinde Sneijder'a karşı bir tavır olarak algılanması üzerine Prandelli öfkelendi ve "Madem sorun Sneijder, buyrun çıkın oynayın" tepkisi vererek Hollandalı yıldızı ilk 11'de oynatmama kararı aldı ve yedek kulübesine çekti. Sneijder 54. dakikada oyuna dahil oldu.
"Taktiksel bir tercihti"
Prandelli ise Sneijder'i 11'de oynatmamasını, "Sadece taktiksel bir tercihti. Başka bir nedeni yoktu. Başka oyuncuları denemek istedim" diyerek açıkladı. 2. Başkan Hamdi Yasaman, "Belki dinlendirmek için ilk 11'de yer vermedi. Salı günü bizim için önemli bir maç var. En azından bir beraberlik almak bile bizim için çok önemli. Belki onu düşünmüştür. İkinci yarıda oyuna girerek takımı ateşledi" ifadelerini kullandı. Abdurrahim Albayrak da, "Galatasaray'ın çok değerli bir futbolcusudur, onun gibi bir futbolcuyu niye kaybetmek isteyelim. Geçen sene ben burada olsaydım Drogba'yı kaybeder miydik? Sneijder ile ilgili bir problemimiz yok" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...