Filede zafer Vakıfbank'ın

/ Kaynak: AA
Filede zafer Vakıfbank'ın

SPOR Haberleri  / AA

Bayanlar Voleybol 1. Lig'de VakıfBank, Fenerbahçe Grundig'i 3-1 yenerek liderliğe yükseldi.

VakıfBank, 6. maçında 5. galibiyetini elde ederek puanını 16'ya yükseltti ve lider oldu. Haftaya lider giren Fenerbahçe Grundig ise ilk yenilgisini aldı ve 14 puanda kaldı. Karşılaşmanın en skorer ismi VakıfBank'ta 16 sayı üreten Brezilyalı Sheilla oldu.

Birinci sete Fenerbahçe Grundig'in servis atışıyla başlandı. Vasileva ve Rasic'le skor üreten VakıfBank, teknik molaları 8-3 ve 16-9 önde geçti. Fenerbahçe Grundig, Montano ile yaptığı hücumlarda sarı-siyahlı bloklara takılınca seti VakıfBank, 25-19 kazandı.

İkinci sete sarı-lacivertliler iyi başladı. Etkili smaç servis atarak rakibin oyun düzenini bozan Fenerbahçe Grundig, teknik molalara 8-5 ve 16-10 önde girdi. Sarı-lacivertliler, Kim'in ürettiği sayılarla seti 25-20 kazandı ve skoru eşitledi: 1-1

Üçüncü sette iki takım karşılıklı sayılarla oyunda üstünlük kurmak için gayret gösterdi. VakıfBank taktik servis atarak teknik molaları 8-4 ve 16-11 önde kapattı. File üstü başarısı ile üstünlük sağlayan sarı-siyahlı ekip, Güldeniz'in taktik servisleri sonunda seti 25-12 kazandı ve 2-1 öne geçti.

Dördüncü set sarı-lacivertli takım attığı servislerle teknik molaya 8-7 ve 16-15 önde girmesine rağmen VakıfBank köşelerden yaptığı ataklarla seti 25-21 ve maçı da 3-1 kazandı.

Fenerbahçeli taraftarlardan yönetime tepki

Karşılaşmada Genç Fenerbahçeliler taraftar grubu, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetimini istifaya davet etti.

Maç boyunca yönetimi hedef alan tezahüratlar yapan taraftarlar, salonda bulunan Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu'ya da tepki gösterdi.

Müsabakanın ilk seti oynanırken sarı-lacivertli taraftarların küfürlü tezahüratı üzerine, hakem maçı durdurdu. Takım kaptanı Eda, taraftarlara kötü tezahürat yapmamaları konusunda uyarıda bulununca, karşılaşma kaldığı yerden devam etti.

VakıfBank: 3 - Fenerbahçe Grundig: 1

Salon: Burhan Felek

Hakemler: Ozan Sarıkaya, Ramazan Demiröz

VakıfBank: Gözde Sonsırma, Bahar Guidetti, Sheilla, Vasileva, Rasic, Naz Akyol (Gizem Karadayı, Güldeniz Önal, Çağla Akın, Kübra Akman)

Fenerbahçe Grundig: Eda Dündar, Elif Öner, Kim Koung, Bauer, Montano, Meliha İsmailoğlu (Merve Dalbeler, Polen Uslupehlivan, Ezgi Dilik, Melis Yılmaz)

Setler: 25-19, 20-25, 25-12, 25-21


Süre: 108 dakika (28, 27, 23, 30)

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...