Bursaspor 1, Fenerbahçe 1 maçı ( Bursaspor - FB )

Bursaspor 1, Fenerbahçe 1 maçı ( Bursaspor - FB )

SPOR Haberleri

Süper Lig'de Fenerbahçe Bursaspor ile karşılaştı. Fenerbahçe Bursaspor maçının, golleri, özeti ve tüm detayları haberimizde...

Süper Lig'de Fenerbahçe Bursaspor ile karşılaştı. Fenerbahçe Bursaspor maçının, golleri, özeti ve tüm detayları haberimizde... Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Bursaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Bursaspor, 3. dakikada Volkan Şen'in golüyle 1-0 öne geçti. Fenerbahçe, bu gole 66. dakikada Dirk Kuyt ile cevap verdi.

Bu sonucun ardından Bursaspor 15 puana yükseldi, Fenerbahçe ise 20 puana yükselerek zirveye Beşiktaş ile birlikte ortak oldu. Süper Lig'in gelecek haftasında Fenerbahçe, sahasında Eskişehirspor'u ağırlayacak. Bursaspor ise Başakşehir'e konuk olacak.

BURSASPOR:1 - FENERBAHÇE:1 ( MAÇ SONUCU )

M.S. Karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

90' nbsp;Maçın sonuna 3 dakika ilave edildi.

90' nbsp;Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Volkan'dan seken topa Ozan İpek vurdu ama Hasan Ali'nin son anda müdahale ettiği top üst direkten döndü.

89' nbsp;Sol kanattan gelişen Bursaspor atağında Ozan Tufan, ceza alanına girip son çizgiye indi ama savunma araya girip topu kornere gönderdi.

87' nbsp;Bursaspor gole çok yaklaştı. Ozan İpek, sol kanattan ceza alanına yerden pasında Volkan Şen'in net pozisyonda vuruşu yandan dışarıya gitti.

86' nbsp;Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede rakibine faul yapan Raul Meireles, sarı kart gördü.

86' nbsp;Yeşil beyazlı ekip sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada savunma topu uzaklaştırdı.

85' nbsp;Fenerbahçe'de Alper Potuk'un yerine Emre Belözoğlu oyunda.

84' nbsp;Bu arada hakem Fırat Aydınus, avantaja bıraktığı bir pozisyonun ardından oyun durunca Hasan Ali Kaldırım'a sarı kart çıkardı.

83' nbsp;Bursaspor yine etkili geldi. Ceza alanı içi sol çaprazında topla buluşan Bekir, topu Volkan'ın üzerinden aşırttı ama son anda kaleye giden topu Kadlec engelledi.

82' nbsp;Yine sağ kanattan gelişen Bursaspor atağında Volkan Şen'in ceza alanına ortasında savunma topu uzaklaştırdı.

81' nbsp;Bursaspor çok etkili geldi. Şener, sağ kanattan ceza alanına girip yerden pasını Ozan'a verdi ama Ozan'ın sert şutu üstten dışarıya gitti.

80' nbsp;Orta yuvarlak içinde gerçekleşen ikili mücadelede Ozan'a faul yapan Emenike sarı kart gördü.

79' nbsp;Yeşil beyazlılarda bu kez de Cedric Bakambu'nun yerine Bekir Yılmaz oyunda.

78' nbsp;Bursaspor'da Josue'nin yerine Bekir Yılmaz oyunda.

76' nbsp;Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunma topu karşıladı.

75' nbsp;Etkili paslarla rakip ceza alanı ön bölümün kadar giden Fenerbahçeli oyunculardan topla en son buluşan Meireles'in pasında Alper ceza alanına girdi ama son anda savunma topu kornere gönderdi.

73' nbsp;Fenerbahçe 2. gole çok yaklaştı. Ceza alanı dışı sağ çaprazında topla buluşan Kuyt'ın yerden pasında Meireles'in etkili vuruşu yandan dışarıya gitti.

71' nbsp;Bu kez sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Alper'in ceza alanına ortasında kaleci Harun topun sahibi oldu.

70' nbsp;Bu kez gelişen Fenerbahçe atağında ceza alanı dışı sol çaprazında topla buluşan Emenike'nin ceza alanına ortasında Sow için ofsayt bayrağı kalktı.

69' nbsp;Kullanılan serbest vuruşta Josue'nin ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.

68' nbsp;Fenerbahçe'de de Michal Kadlec sarı kart gördü.

67' nbsp;Fenerbahçe yarı alanında topla buluşan Fernandao, Kadlec'ten sıyrılmak isterken Kadlec topa eliyle dokundu ve karar serbest vuruş. Bursaspor'da Serdar Aziz, itirazlardan sarı kart gördü.

66' GOL! Dirk Kuyt Gelişen Fenerbahçe atağında sağ kanatta topla buluşan Kuyt, ceza alanına ortasını yaptı ama herkesi aşan top yerden sekti ve ağlarla buluştu.

64' nbsp;Kullanılan serbest vuruşta Volkan Şen'in doğrudan kaleye gönderdiği topu Volkan uzaklaştırdı.

63' nbsp;İki oyuncu da bu pozisyonda bir sakatlık geçirdi ve şu an tedavileri yapılıyor.

62' nbsp;Yine sol kanattan gelişen Bursaspor atağında Behich, son çizgiye kadar indi ama Gökhan'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

61' nbsp;Sol kanattan hızlı gelişen Bursaspor atağında Josue'nin ceza alanına ortasında kaleci Volkan topu yumrukladı.

60' nbsp;Bu arada Fernandao ile kafa topuna yükselen Kadlec, bir sakatlık geçirdi ama oyuna devam edecek.

58' nbsp;Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Emenike, zor pozisyonda iki rakibinin arasından sıyrıldı ama daha sonra ayağı kaydı ve topu kaybetti.

57' nbsp;Bursaspor sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Josue'nin ortasında Volkan Demirel çıkıp topun kontrolünü sağladı.

56' nbsp;Fenerbahçe'de Diego'nun yerine Moussa Sow oyunda.

53' nbsp;Fenerbahçe beraberlik golüne çok yaklaştı. Sol kanattan ceza alanına yerden gönderilen pasa Meireles'in uygun durumda vuruşu üstten az farkla dışarıya gitti.

52' nbsp;Bursaspor karşı atağında sol kanatta topla buluşan Bakambu'nun ceza alanına ortasında top kaleci Harun'da kaldı.

51' nbsp;Sarı lacivertli ekibin savunmasında topla buluşan Bekir'in sol kanattan ceza alanına hareketlenen Alper'e uzun pasında araya savunma girdi.

50' nbsp;Fenerbahçe atağında rakip ceza alanı dışında topla buluşan Emenike'nin kaleye zayıf şutunda top yandan dışarıya gitti.


48' nbsp;Bu kez sol kanattan gelişen Bursaspor atağında Belluschi, Bekir'in müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

47' nbsp;Bursaspor çok etkili geldi. Sağ kanatta topla buluşan Volkan ceza alanına etkili bir orta yaptı ama arka direkte Bakambu'nun gelişine vuruşunda top üstten dışarıya gitti.

46' nbsp;İkinci yarı Bursasporlu futbolcuların vuruşu ile başladı.

D.A İlk yarı 1-0 Bursaspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

44' nbsp;Gelişen Bursaspor atağında Belluschi'nin ceza alanı dışından kaleye şutunda top yandan dışarıya gitti.

42' nbsp;Bu arada Fenerbahçe'de Mehmet Topal kafa topu mücadelesinde kafasının üstüne düştü ve şu anda tedavisi yapılıyor.

41' nbsp;Fenerbahçe sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada topun oyun alanını terk ettiği belirtildi.

40' nbsp;Hızlı gelişen Fenerbahçe atağını orta alanda kesen Renato Civello sarı kart gördü.

39' nbsp;Bursaspor yine etkili geldi. Orta alandan kullanılan serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortada kafalardan seken topa son olarak Volkan Şen kafayla vurdu ve top kaleci Volkan'da kaldı.

35' nbsp;Fenerbahçe'de Caner Erkin'in yerine Hasan Ali Kaldırım oyunda.

34' nbsp;Sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Diego, Josue'den sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

33' nbsp;Fenerbahçe'de birazdan Hasan Ali oyuna girecek.

32' nbsp;Bursaspor yine etkili geldi. Orta alandan sağ çapraza atılan uzun pasta ceza alanı içinde topu kontrol eden Volkan Şen'in sert şutu üstten dışarıya gitti.

31' nbsp;Bu kez gelişen Bursaspor atağında Behich'in pasında Fernandao, iyi bir alan yakaladı ama ofsayt bayrağı kalktı.

30' nbsp;Bir başka Fenerbahçe atağında ceza alanı dışında Meireles'in sert şutunda top savunmaya takıldı.

28' nbsp;Fenerbahçe karşı atağında sol kanatta topla buluşan Kuyt, son çizgiye kadar inip ceza alanına ortasını yaptı ama top herkesi aştı.

27' nbsp;Gelişen Bursaspor atağında sol kanatta topla buluşup ceza alanına giren Bakambu, kötü bir şut çekti ve top yandan dışarıya gitti.

26' nbsp;Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede Mehmet Topal, Ozan'a faul yaptı ve karar serbest vuruş.

24' nbsp;Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Mehmet Topal müsait durumda kötü bir kafa vuruşu yaptı ve top dışarıya gitti.

23' nbsp;Kullanılan serbest vuruşta Meireles'in ceza alanına ortasında Fernandao, topu kornere gönderdi.

22' nbsp;Fenerbahçe atağın bu kez sol kanattan gelişti. Meireles, Bakambu'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve Bakambu da yaptığı faulden sonra sarı kart gördü.

20' nbsp;Sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında topla buluşan Diego, rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

19' nbsp;Bu kez sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Volkan'ın ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.

18' nbsp;Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda Josue, ceza alanına ortasını yaptı ama top herkesi aştı. Ardından Bursaspor bir korner daha kazandı.

17' nbsp;Sağ kanattan hızlı gelişen Bursaspor atağında Şener'in ceza alanına sert ortasında savunma topu kornere gönderdi.

16' nbsp;Bursaspor yarı alanında gerçekleşen ikili mücadelede Alper, Serdar Aziz'e faul yaptı.

15' nbsp;Bu kez sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Caner'in ceza alanına ortasında Kuyt'ın kafa vuruşunda top üstten dışarıya gitti.

14' nbsp;Sarı lacivertliler sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Caner'in ortasında savunma topu karşıladı.

13' nbsp;Sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Gökhan, Kuyt'ın pasında topla buluştu ama savunma araya girerek topu taca gönderdi.

10' nbsp;Fenerbahçe etkili geldi. Alper'in ara pasında ceza alanı içi sol çaprazında topla buluşan Emenike'nin şutu kaleci Harun'dan döndü.

7' nbsp;Fenerbahçe'de Caner Erkin itirazlarından dolayı sarı kart gördü.

6' nbsp;Fenerbahçe yarı alanın içinde bir pozisyonda top taca çıktı ve iki takım oyuncuları da taç atışının kendilerinin olduğunu yönünde itiraz ediyor.

5' nbsp;Bir başka Fenerbahçe atağında Meireles'in ceza alanına ara pasında araya savunma girdi.

4' nbsp;Gelişen Fenerbahçe atağında ceza alanı dışında topla buluşan Mehmet Topal, kalci Harun'un önde olduğunu görüp aşırtma bir vuruş denedi ama top kaleci Harun'da kaldı.

3' GOL! Volkan Şen nbsp;Bursaspor çok hızlı bir atak geliştirdi. Josue'nin pasında orta yuvarlak içinde topla buluşan Belluschi'nin ara pasında Volkan Şen topla buluştu ve ceza alanına kadar topu sürüp karşı karşıya pozisyonda düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

2' nbsp;İlk atak Fenerbahçe'den geldi. Sağ kanattan Diego'nun ortasında savunma topu karşıladı.

1' nbsp;Karşılaşma Fenerbahçeli futbolcuların vuruşu ile başladı.

İLK 11'LER

BURSASPOR: nbsp;Harun, Civelli, Serdar, Şener, Behich, Belluschi, Ozan, Volkan, Josue, Fernandao, Bakambu

FENERBAHÇE: nbsp;Volkan, Gökhan, Bekir, Kadlec, Caner, Mehmet Topal, Meireles, Diego, Alper, Kuyt, Emenike


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...