Galatasaray yönetimi Prandelli'nin görevine son verme kararı aldı

Galatasaray yönetimi Prandelli'nin görevine son verme kararı aldı

SPOR Haberleri

Ve karar verildi: Galatasaray yönetimi Prandelli'nin görevine son verme kararı aldı

Galatasaray Yönetim Kurulu, peş peşe gelen Trabzonspor ve Anderlecht yenilgileri sonrası teknik direktör Cesare Prandelli ile yolları ayırma kararı aldı. Karar bu akşam açıklanacak.
Galatasaray'da Cesare Prandelli dönemi sona eriyor...
3-0'lık Trabzonspor yenilgisinin ardından Anderlecht'e karşı da kötü bir futbolla sahadan mağlup ayrılarak Şampiyonlar Ligine veda eden Galatasaray'da yönetim kurulu, İtalyan teknik adamın biletini kesti.
2-0 kaybedilen Anderlecht maçı sonrası olağanüstü toplanan sarı kırmızılı yönetim, Prandelli ile yolları ayırma kararı aldı. nbsp;
Bu kararın, Galatasaray kafilesi yurda döndükten sonra yönetim tarafından resmen açıklanacağı belirtildi.
Cesare Prandelli'nin yerine kimin getirileceği ise birkaç gün içinde belli olacak.
Hürriyet

İŞTE PRANDELLİ'NİN YERİNE GELECEK İSİM
Galatasaray'da, Anderlecht karşısında alınan 2-0'lık mağlubiyet, yönetimin sabrını taşırdı. Yönetimin ağır isimleri Abdürrahim Albayrak ile Ali Dürüst'ün, maçın ardından bir araya gelerek İtalyan hoca ile yolları ayırdı


Sarı-kırmızılıların hoca adayları da belli. İşte 6 isim...


Hikmet Karaman
Galatasaray'da temasa geçilecek ilk ismin Hikmet Karaman olduğu konuşuluyor. Geçtiğimiz günlerde sarı-kırmızılılar ile ismi anılan Karaman, iddialar ile ilgili yorum yapmaktan kaçınmıştı.


Mustafa Denizli
Galatasaray'da, Cesare Prandelli öncesinde de Ünal Aysal yönetiminin görüştüğü Mustafa Denizli, yönetimin istediği isimler arasında gösteriliyor. Deneyimli antrenörün şartları ise, Galatasaray'ı zorluyor.


Tugay Kerimoğlu
Geçtiğimiz hafta sarı-kırmızılıların başına geçeceği yönünde söylentiler bulunan Tugay Kerimoğlu, camiayı iyi tanıması nedeniyle adaylar arasında görülüyor. İlk alternatiflerle anlaşılamaması durumunda Kerimoğlu ile görüşülecek.


Hasan Şaş
Galatasaray'da Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Hasan Şaş, Abdürrahim Albayrak ve Ali Dürüst'ün çok sevdiği isimler arasında. Sezon sonuna kadar geçici bir teknik adam almayı da planlayan Aslan, Şaş'ı göreve getirebilir.


Saffet susic
Galatasaray'da Cesare Prandelli'nin yerine Saffet Susic ve ekibinin geleceği iddia edildi. Hatta Susic'in Kasım ayı başında Balic ile beraber İstanbul'a geldiği bile yazıldı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...