Galatasaray'da beklenen gelişme: prandelli gönderildi

Galatasaray'da beklenen gelişme: prandelli gönderildi

SPOR Haberleri

Anderlecht yenilgisinin ardından dün toplanan yönetim, İtalyan teknik adamla yollarını ayırdı.

Trabzonspor karşısında alınan farklı yenilginin ardından Anderlecht mağlubiyetiyle Avrupa'ya da havlu atılması Galatasaray'da Teknik Direktör Cesare Prandelli'nin sonu oldu. Belçika dönüşünde Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ve Sportif AŞ yöneticisi Ali Dürüst, Türk Telekom Arena'ya giderek Başkan Duygun Yarsuvat ile bir araya geldi. Yapılan toplantı sonrasında İtalyan teknik adam ile yolların ayrılmasına karar verildi. Galatasaray yönetimi, bugün Cesare Prandelli ile görüşerek tazminat pazarlığı yapacak. Gelişmeler bu toplantı sonrasında KAP'a bildirilecek. Dünkü antrenmanda Cesare Prandelli'nin takımın başında sadece 10 dakika durması dikkat çekti. Görevine son verileceğini anlayan İtalyan çalıştırıcı idmana çıkmayacaktı. Ancak Galatasaray'ın noter çağırıp bunu belgelememesi için Prandelli'nin kısa süre de olsa idmandaki yerini aldığı belirtildi. İtalyan çalıştırıcı, Galatasaray'ın başında 16 karşılaşmada sahaya çıktı. Sarı-kırmızılılar bu maçlarda 7 mağlubiyet, 6 galibiyet ve 3 beraberlik aldı.
Geçici olarak Taffarel
Yarın oynanacak olan Gaziantepspor karşılaşmasında sarı-kırmızılı takımın başında kaleci antrenörü Taffarel olacak. Prandelli'nin gönderilmesinin ardından gözler yeni teknik direktör adaylarına çevrildi. Yönetim, üç yerli isim üzerinde duruyor: Mustafa Denizli, Hikmet Karaman ve Tugay Kerimoğlu. Denizli'ye henüz teklif yapılmazken, bazı yöneticilerin Karaman ismine olumsuz yaklaştıkları belirtildi. Tugay Kerimoğlu'nun da kulübe yakın duruşu şansını artırdığı ifade ediliyor.


Moralsiz start
Galatasaray, Gaziantepspor karşılaşması hazırlıklarına moralsiz başladı. Antrenmanda, Anderlecht'e karşı forma giyen oyuncular yenileme çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise gruplar halinde yapılan 5'e 2 top kapma çalışmasının ardından dar alanda çift kale maç oynadı. Sarı-kırmızılı takım, bugün özel uçakla Gaziantep'e hareket edecek.



Selçuk ve nbsp;Hamit'e tepki
elçika dönüşünde Galatasaray'da futbolcular, havaalanında büyük tepki ile karşılaştı. Taraftarlar Selçuk ve Hamit'i hedef aldı. Bir taraftar, Selçuk'a, "Aldığın paranın hakkını ver. 2 metre pas mı atamıyorsun? Olcan oynasın diye mi? Bruma'ya neden pas atmıyorsun, söylesene" şeklinde sitem etti. Başka bir taraftar da Hamit'e "Aldığın paranın hakkını ver" diyerek bağırdı.


İngiltere'de nbsp;Sneijder sesleri
Wesley Sneijder, Ada'nın gündeminden düşmüyor. İngiliz gazetelerinde yer alan haberlere göre, Chelsea ve Manchester United, ara transfer döneminde Hollandalı oyuncuyu kadrosuna katmaya çalışıyor. Daily Express, Hollandalı milli futbolcunun menajeri Guido Albers'in "Sneijder gibi bir futbolcu yedekler kulübesinde olmayı hazmedemez" görüşüne yer verdi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...