Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

"Tekrar Avrupa kupalarına katılacağız"

Başlık Resmi"Tekrar Avrupa kupalarina katilacagiz"

Türk Telekom Başantrenörü Ercüment Sunter, Galatasaray Liv Hospital galibiyetinin ardından açıklamalar yaptı.

Kaydet
a- | +A

Türk Telekom Başantrenörü Ercüment Sunter, "Birçok takım antrenör değişikliğine gidince ilk maçını kazanır. Önemli olan bunu devam ettirebilmek" dedi.

Sunter, Türkiye Basketbol Ligi'nde 85-77 kazandıkları Galatasaray Liv Hospital maçı sonrasında düzenlenen basın toplantısında, güzel bir basketbol oynayarak kazandıklarını belirterek "İlk periyotta savunmamız yumuşaktı, onu sertleştirince neticeyi aldık. İlk galibiyet benim için önemli. Birçok takım antrenör değişikliğine gidince ilk maçını kazanır. Önemli olan bunun devamını getirmek. Türk Telekom'da 2 yılı menajer, 17 yılı da antrenör olmak üzere 19. sezonumu geçiriyorum. Takımı tekrar Avrupa kupalarına katılacak, ligde de final oynayacak duruma getirmek istiyorum. Bunu da becereceğimize inanıyorum" diye konuştu.

İyi bir takım olduklarını belirten Sunter, Ankaralı basketbolseverlerin kendilerini desteklemelerini isteyerek sözlerini tamamladı.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.