Emmanuel Emenike, Yanal'dan sonra Kartal'ı da eleştirdi

Emmanuel Emenike, Yanal'dan sonra Kartal'ı da eleştirdi

SPOR Haberleri

Nijeryalı oyuncu "Kanatta görev alınca gol atamıyorum. Herkes benim forvette oynadığımda neler yapabileceğimi biliyor" dedi

Geçen sezon Ersun Yanal'la sorun yaşayan Emmanuel Emenike, İsmail Kartal'ın da başını ağrıtmakta kararlı görünüyor. Kanatta oynattığı dönemde Yanal'ı eleştiren Nijeryalı golcü, son haftalarda kendisine aynı görevi yükleyen Kartal'a benzer bir mesaj yolladı. Africanfootball'a konuşan Emenike, bu sezon sadece 2 gol atabilmesinin nedeni olarak kanatta görev almasını gösterirken, "Her oyuncunun düşüş yaşadığı dönemler vardır. Fakat bu noktada oyuncunun kendini geliştirmesinin en iyi yolu doğru pozisyonda oynamaktır. Gol atmayı çok istiyorum fakat kanatlarda oynamak buna yardımcı olmuyor. Kanatlarda oynadığım sürece istediğim kadar takıma katkı sağlayamayacağım" dedi. Gayet formda olduğunun vurgulayan Emenike, "Doğruyu söylemek gerekirse baskı hissetmiyorum. Kendi pozisyonumda oynadığımda neler yapabileceğimi biliyorum, her zaman yeteneklerime güveniyorum. Herkes benim forvette oynadığımda neler yapabileceğimi biliyor. İsteğimden ve kapasitemden hiçbir şey kaybetmedim" sözleriyle İsmail Kartal'a yüklendi. Her hangi bir eksiği olmadığını dile getiren Nijeryalı yıldız, nbsp;özel bir antrenman yapmadığını söylerken, "Bana göre benimle ilgili bir sorun yok. Mental ve fiziksel olarak iyi durumdayım. Gollerim de en doğru zamanda gelecek böyle düzensiz bir pozisyonda oynarken değil" ifadesiyle hocasını eleştirdi. Oysa, Kartal Nijeryalı yıldızı geride kalan 13 haftada sadece 2 kez kanatta oynattı.
Mehmet Emin ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...