İsmail Kartal Emenike'ye rest çekti: Tribüne çıkarsın

İsmail Kartal Emenike'ye rest çekti: Tribüne çıkarsın

SPOR Haberleri

F.Bahçe'nin hocası, Erciyes deplasmanında oyundan alınınca soyunma odasını birbirine katan Nijeryalı oyuncuya son uyarısını yaptı

Emmanuel Emenike'nin suyu iyice ısındı. Formsuzluğuna bir de isyankârlığı ekleyen Nijeryalı golcü sonunda F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın da sabrını taşırdı. Gaziantep maçında önce taraftarlarla ardından da kaptan Emre'yle tartışınca Kartal tarafından yedeğe çekilen Emenike, tavırlarını düzeltmeyince hocasından sert bir uyarı aldı. Afrika basınına verdiği röportajda kendisinin kanatta oynattığı için hocasını eleştiren Nijeryalı golcü, Erciyes maçında oyundan alınınca da ortalığı birbirine kattı. Direkt soyunma odasının yolunu tutan Emenike burada sandalyeleri tekmeleyerek terör estirirken, dönüş yolunda da kimseyle konuşmadı. Hem otobüste hem uçakta elinden bilgisayarını düşürmeyen Emenike kendini tam anlamıyla takımdan soyutladı.
F.Bahçe vurgusu
Emenike'nin kendisiyle ilgili yorumlarına kulan asmayan İsmail Kartal, golcü oyuncunun bu tavırlarına ise göz yummadı. Nijeryalı yıldızı karşısına alan İsmail Hoca, "Biz bir takımız, sen de bu takımın bir parçası olmak istiyorsan daha çok çalışmalısın. Takım içinde kimsenin huzursuzluk çıkarmasına izin vermem. Ya bir an önce kendini toparlarsın ya da maçları tribünden izlersin" diyerek rest çekti. Kartal, "Artık kaprislerin takıma zarar veriyor. Şunu unutma hiç bir oyuncu Fenerbahçe'den büyük ve vazgeçilmez değildir. Bu takımda tek bir yıldız var, o da Fenerbahçe formasının üzerinde yer alıyor" sözleriyle son uyarısını yaptığını vurguladı. Fenerbahçe Yönetimi'nin de Emenike'nin tavırlarından bıktığı ve teklif gelmesi halinde Nijeryalı'nın devre arasında satılacağı öğrenildi.
Mehmet Emin ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...