Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cavcav, 'Alınlarında yazmıyor!'

Cavcav, 'Alınlarında yazmıyor!'

SPOR Haberleri

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Galatasaray maçında tribüne giren Sarı Kırmızılı taraftarlar hakkında açıklamalarda bulundu.

1-1 sona eren Galatasaray maçının ardından yaptığı açıklamada, iyi bir karşılaşma olduğunu belirterek, futbolcuların taraftarlara Ankara'da iyi bir müsabaka izlettiğini söyledi. Genç bir kadroya sahip olduklarını dile getiren Cavcav, "Ankaralıların Gençlerbirliği'ne sahip çıkmazı lazım. Ankaralıların stada gelip bu sporcularımızı teşvik etmesi lazım" diye konuştu.

Cavcav, bir gazetecinin, "Tribün kapatma cezasına rağmen Galatasaraylı taraftarların maça girerek takımlarını desteklemesi nedeniyle kulübünüzün ceza alma ihtimali var mı?" sorusuna ise "Ceza alacağımızı zannetmiyorum. Milletin alnında Gençlerbirliği ya da Galatasaray diye bir ibare yazmıyor. Eğer futbol federasyonu bundan da bize ceza kesecekse hükmen mağlup saysın daha iyi" yanıtını verdi.

Galatasaray'a verilen tribün kapatma cezasını federasyonun kasıtlı vermediğini ancak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) kararının Gençlerbirliği'ni cezalandırdığını vurgulayan Cavcav, şöyle devam etti:

"Benim maksadım, burada hasılat kaybımız var, para kaybımız var değil. Ankaralı seyircilerin bu cezayı çekmesinin yanlış olduğunu söylemek istiyorum. Takdiri de bu kararı veren değerli arkadaşlarıma bırakıyorum. Hasılat 10 liraymış, 100 liraymış, Allah'a çok şükür Gençlerbirliği'nin parası da var, kimseye de ihtiyacı yok."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...