Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'tan sürpriz transfer

Beşiktaş'tan sürpriz transfer

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Spartak Moskova'da forma giyen Aras Özbiliz'in babasını transfer görüşmesi yapmak için İstanbul'a getirdi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, büyük bir sürprize imza attı. Siyah beyazlılar, Rusya'nın Spartak Moskova Kulübü'nde forma giyen Ermeni futbolcu Aras Özbiliz'i renklerine bağlamak için harekete geçti.


BABASI, İSTANBUL'A GELDİ!
Ermenistan ile Hollanda vatandaşlığı bulunan 24 yaşındaki futbolcunun babası İhsan Özbiliz, başkan Fikret Orman'la görüşmek için İstanbul'a geldi.
Beşiktaş'tan sürpriz transfer

ARAS ÖZBİLİZ KİMDİR?
1990 yılında İstanbul Bakırköy'de dünyaya gelen 1.75 metre boyundaki Aras Özbiliz, forvet arkasında ve kanatlarda görev yapıyor. Hollanda'da Ajax altyapısından yetişen Aras, 2012'de 3 milyon Euro karşılığında Rusya'nın Kuban Krasnodar takımına transfer olu. Genç oyuncu, 2013-14 sezonu başında da 6.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Spartak Moskova'ya geçti. Aras Özbiliz, Ajax, Kuban Krasnodar ve Spartak Moskova kulüplerinde 94 resmi maçta forma giyerken, 19 gol attı, 10 asist yaptı. Genç futbolcu, Ermenistan Milli Takımı formasını 15 maçta giydi ve 4 gol kaydetti.
HÜRRİYET

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...