Beşiktaş kupada Sarıyer'i zorlanmadan yenerek iddiasını sürdürdü

Beşiktaş kupada Sarıyer'i zorlanmadan yenerek iddiasını sürdürdü

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlılar bu sezon lig ve kupada Olimpiyat'ta ilk defa kazandı. Kartal'ın galibiyet meşalesini Necip, Furkan ve yeni transfer Tolgay tutuşturdu

Yeni transferleri Milosevic, Opare ve Tolgay'ı ilk kez sahneye çıkaran Beşiktaş, güçlendirilmiş kadrosuyla çıktığı Sarıyer karşılaşmasında silik bir görüntü sergiledi. İlk 20 dakikada rakibinin üzerine gitmekte güçlük çeken siyah-beyazlılar, 19. dakikada Sosa'nın uzaktan şutuyla ilk pozisyonunu buldu. Kanatlardan yüklenmeye çalışan Kara Kartal, 34. dakikada Kerim Frei ile gole yaklaştı ancak genç futbolcunun şutu az farkla auta çıktı. Sarıyer defansının direncini bir türlü kıramadığı için uzaktan şutlara yönelen Beşiktaş, 42. dakikada golü buldu. Sosa'nın soldan ortaladığı topu Necip Uysal kafayla filelere gönderdi ve devre ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.
Ba-Töre takviyesi nbsp;
İkinci yarıya etkili başlayan Sarıyerspor üst üste net fırsatlar kaçırdı. Savunmanın yaptığı hataları değerlendiremeyen mavi-beyazlılar, son vuruşlarda başarılı olamayınca yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Demba Ba ve Gökhan Töre'yi oyuna alarak mücadeledeki üstünlüğünü sürdüren Beşiktaş, 78. dakikada Furkan Yaman'la skoru 2-0 yaptı. Bu dakikadan sonra mücadele üst üste gollere sahne oldu. 80. dakikada Cemre, Güney'in sağdan yaptığı ortayı kafayla filelere gönderip durumu 2-1'e getirdi. 81. dakikada Beşiktaş'ın yeni transferi Tolgay Arslan iki kişiyi geçip on sekiz dışından isabetli şutuyla skoru 3-1'e taşıyarak siftah yaptı. Siyah-beyazlılar bu galibiyetin ardından puanını 9'a çıkardı.
HÜSEYİN EROĞUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...