Chelsea'den dev anlaşma!

Chelsea'den dev anlaşma!

SPOR Haberleri

İngiliz futbolunun en büyük ikinci forma sponsorluğuna Chelsea'nin imza atacağı bildirildi.

İngiliz futbolunun en büyük ikinci forma sponsorluğuna Chelsea'nin imza atacağı bildirildi. Londra ekibi, dünya lastik devi Yokohama Rubber ile yıllık 55 milyon Euro'luk anlaşma imzalayacak.


Samsung ile olan anlaşmasını 2012'de 15 milyon Euro'ya yenileyen Chelsea, gelecek sezondan itibaren formalarında Yokohama Rubber logolarını taşıyacak. NBA takımlarından Boston Celtics ve San Antonio Spurs'un da sponsorluğunu yapan Japon devi, anlaşma çerçevesinde Chelsea'ye yılda 55 milyon Euro ödeyecek.


Chelsea bu anlaşmayla birlikte Premier Lig'in en büyük 2. forma sponsorluğuna imza atacak. Arsenal, Liverpool ve Manchester City'yi geçen Chelsea, Chevrolet ile yıllık 75 milyon Euro'luk anlaşması bulunan Manchester United'ın ardından en yüksek meblağlı aanlaşmayı imzalayan takım olacak.


İngiliz ekibinin Ocak ayında Türk Hava Yolları ile anlaşması gündeme gelmiş, ancak görüşmelerden sonuç alınamamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...