Beşiktaş Club Brugge eşleşmesinde inanılmaz tesadüf!

Beşiktaş Club Brugge eşleşmesinde inanılmaz tesadüf!

SPOR Haberleri

Avrupa Ligi'nde son 16 turunda Beşiktaş'ın eşleştiği Club Brugge ile rövanş maçını 19.03.2015'te oynayacak olması kuranın en ilginç yönü oldu.

UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turu kuraları İsviçre'nin Nyon kentinde çekildi. Beşiktaş'ın son 16 turunda eşleştiği Belçika'nın Club Brugge takımı ile rövanş mücadelesinin 19.03.2015'te olması siyah beyazlı kulübün tarihi olan 1903'e denk gelmesi, kuranın en ilginç yönü oldu.

Seribaşı avantajının ortadan kalktığı son 16 turu kurasında, aynı ülkeden takımlar da eşleşti. Sadece iki ülke arasında yaşanan gerilimden dolayı Rusya ve Ukrayna takımları birbirleriyle eşleşmedi.
nbsp;
Final maçına, Polonya'nın Varşova kentinin ev sahipliği yapacağı Avrupa Ligi'nde son 16 turu karşılaşmaları, 12 ve 19 Mart tarihlerinde oynanacak.

EŞLEŞMELER ŞÖYLE:

Everton -Dinamo Kiev

Dnipro-Ajax

Zenit-Torino

Wolfsburg-Inter

Villarreal-Sevilla

Napoli-Dinamo Moskova

Club Brugge-Beşiktaş

Fiorentina-Roma

Beşiktaş ilk maçı deplasmanda, rövanşı ise İstanbul'da yapacak. Takvime göre 19.03.2015'te oynanacak ikinci maçın siyah beyazlı kulübün tarihi olan 1903'e denk gelmesi, kuranın en ilginç yönü oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...