Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Premier Lig'de skandal! Hakem yanlış oyuncuyu attı

Premier Lig'de skandal! Hakem yanlış oyuncuyu attı

SPOR Haberleri

İngiltere'de, Premier Lig'in 26. haftasında oynanan Manchester United-Sunderland maçında çok ilginç bir hakem hatası yaşandı.

İngiltere Premier Ligi'nde Manchester United, sahasında Sunderland'ı 2-0 yenerken, karşılaşmanın hakemi Roger East'in yaptığı inanılmaz hata, maçı gölgede bıraktı.

Karşılaşmanın 64. dakikasında Radamel Falcao, Sunderland ceza alanında gole gitmek üzere iken, John O'Shea'nin darbesiyle yerde kaldı. Hakem Roger East, Falcao'nun diğer yanında bulunan ve Manchester United futbolcusuna en ufak bir darbesi olmayan Wes Brown'u kırmızı kartla oyun dışı bıraktı ve penaltı kararı verdi. Kararın ardından John O'Shea hakeme hareketi kendisinin yaptığını ve yanlış kişiye kart gösterdiğini anlatmaya çalışsa da Roger East kararından dönmedi ve Wes Brown oyun dışında kaldı.

Falcao, O'Shea tarafından yere indirilmesine rağmen hakem, yanındaki Brown'a kırmızı kart gösterdi.

O'Shea, faulü kendisinin yaptığını söyledi ancak hakemi inandıramadı.

PREMIER LİGDEKİ DİĞER SONUÇLAR ŞÖYLE:
Newcastle-Aston Villa: 1-0
Stoke City-Hull City: 1-0
West Bromwich Albion-Southampton: 1-0
Burnley-Swansea: 0-1
West Ham-Cyristal Palace: 1-3

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...