Hamzaoğlu Prandelli'yi solladı

Hamzaoğlu Prandelli'yi solladı

SPOR Haberleri

Prandelli yönetiminde ilk 11 haftada 13 gol atan Cimbom, Hamzaoğlu ile son 11 maçta 28 kez gol buldu

Galatasaray, Hamza Hamzaoğlu idaresinde gol patlaması yaptı. Görevine son verilen Cesare Prandelli döneminde Süper Lig'in ilk 11 haftasında 13 gol atabilen sarı-kırmızılılar, Hamza Hamzaoğlu yönetiminde oynadığı son 11 maçta 28 kez topu filelerle buluşturdu. Gol sayısını iki kattan fazla artıran Hamzaoğlu, maç başına da 2.6 gol gibi yüksek bir oran yakalayarak, 'İmparator' Fatih Terim dönemlerini bile gölgede bıraktı.


10 takımın 22 haftalık performansını solladı
Galatasaray Teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ile Cimbom, ligde 10 takımın 22 haftada ulaştığı gol sayısından daha fazla gol attı. Gaziantepspor (21), Gençlerbirliği (27), Akhisar Belediyespor (24), Medicana Sivasspor (24), Torku Konyaspor (19), Eskişehirspor (27), Çaykur Rizespor (24), SAİ Kayseri Erciyesspor (27), Kardemir Karabükspor (24 / bir maçı eksik) ve Balıkesirspor (21) ligin geride kalan 22 haftalık bölümünün tamamında 28 gole ulaşamadı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...