Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Böyle maç görülmedi! 7 saniyede gol

/ Kaynak: İHA
Böyle maç görülmedi! 7 saniyede gol

SPOR Haberleri  / İHA

Kadirlispor'un golcü futbolcusu Murat Taygar, 7. saniyede rakip takımın filelerini havalandırarak futbol tarihinin en hızlı gollerinden birine imza attı.

Osmaniye 1. Amatör Küme Futbol Ligi'nde mücadele eden Kadirlispor'un golcü futbolcusu Murat Taygar, 7. saniyede rakip takımın filelerini havalandırarak futbol tarihinin en hızlı gollerinden birine imza attı.


Kadirlispor ile Dervişiyespor arasında oynanan maçın başlama düdüğü ile birlikte iki pastan sonra topu kaleye gönderen Murat Taygar, dünyanın erken gollerinden birini daha attı. Daha önce oynanan bir maçta 11. saniyede golü bulunduğunu belirten Kadirlisporlu Murat Taygar, bu maçta 7. saniyede gol atarak kendi rekorunu kırmış oldu.


Maçtan sonra golü anlatan Murat Taygar, "Gol biraz da şans eseri oldu. Ben daha önce de 11. saniyede gol atmıştım. Biz antrenmanlarda devamlı çalışıyoruz. Bunun neticesini de almış olduk" dedi.
##tgvideo##

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...