Galatasaray'ın kozu Burak Yılmaz

Galatasaray'ın kozu Burak Yılmaz

SPOR Haberleri

Pazar günü Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Galatasaray'da derbinin kozu Burak Yılmaz. Yıldız golcü sakatlığını atlattı derbide sahadaki yerini alacak.

Son haftalarda sağ arka adalesinde yaşadığı sakatlıktan ötürü sıkıntı yaşayan başarılı futbolcu kendini derbiye hazırlıyor. Burak Yılmaz, antrenmanda takımla beraber çalıştı ve çalışmalardaki hırsıyla dikkat çekti. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da milli golcü ile yakından ilgileniyor. Burak ile özel olarak görüşen Hamzaoğlu, derbi taktiğini oyuncusuna aktararak motive etmek amacında. Fenerbahçe'nin maçlarını titizlikle takip eden Hamzaoğlu, sarı lacivertli ekibin kendi sahasında baskı kurmak için risk alacağını hesap ederek Burak'ın defans arkasına yapacağı koşular ile gol bulmayı hedefliyor.

Sağlık heyetinin hazırladığı özel tedavi programını uygulayan Burak Yılmaz, tedavi sonrası da sarı kırmızılı ekibin doktorları tarafından yakından takip ediliyor. Derbiye kadar kötü bir sürpriz yaşamak istemeyen teknik heyet de hazırlanan raporları inceliyor. Burak, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde derbiye kadar yapılacak olan taktik antrenmanlarda da takımdaki yerini alacak.

Bu sezon gösterdiği performans ile gol krallığının en güçlü adaylarından biri olan Burak Yılmaz, ligde 19 maçta forma giyip 13 gol, 4 asist ile oynadı. Başarılı futbolcu Ziraat Türkiye Kupası'nda da 1 gol kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...