Sosa: 'Liverpool beni yaktı'

Sosa: 'Liverpool beni yaktı'

SPOR Haberleri

Jose Sosa, "Son dönemde neden kötü oynuyorsun?" diye soran Slaven Bilic'e bu cevabı verdi

Beşiktaş'a özellikle ligin ilk yarısındaki futboluyla büyük katkı sağlayan Jose Sosa'daki düşüş herkesi şaşkına çevirdi. Özellikle son dönemde Liverpool ile oynanan Avrupa Ligi maçlarının yanı sıra Süper Lig karşılaşmalarında da eski halinden eser kalmadığı görülen Arjantinli futbolcunun sakat olduğu dedikoduları yapılmıştı. Ancak hiçbir sakatlığı olmadığı öğrenilen Sosa, hocası Slaven Bilic ile yaptığı toplantıda gerçekleri anlattı.Yıldız oyuncu, performansındaki düşüşü Liverpool ile İngiltere'de oynanan ilk maça bağladı ve şunları söyledi: "Evet, beklentilerin yüksek olduğunun farkındayım. Son dönemdeki yaşadığım düşüş aslında mental bir düşüş. Liverpool maçına kendimi çok iyi hazırlamıştım. Kafa olarak iyi hissediyordum. Ancak çok kötü bir performans sergiledim. Hiçbir şey istediğim gibi gitmedi. O günden sonra moralim bozuldu, özgüvenim kayboldu ve toparlayamadım. Kötü oyunumun tek sebebi budur."


SOSA YERİNE TOLGAY
Bilic ise oyuncusuna bir an önce toparlanmasını ve takımın kendisine ihtiyacı olduğunu söyledi ve "Ne olursa olsun senin kaliten ortada. İyi bir Sosa'ya her zaman ihtiyacımız var. İstersen seni Sivas maçında dinlendirebilirim" dediği kaydedildi. Öte yandan Slaven Bilic'in yedeğe çekmeyi düşündüğü Sosa yerine Sivas'a karşı Tolgay Arslan'a görev verebileceği belirtildi.


Kaynak: nbsp;Haberturk
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...