Hilbert'ten transferine yönelik açıklamalar

Hilbert'ten transferine yönelik açıklamalar

SPOR Haberleri

Hilbert: "Müzakereler devam ediyor ve ben de oldukça iyimserim. Hem kulüp hem de benim tavrım devam etmeye yönelik" sözlerini kullandı.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayer Leverkusen'de forma giyen Beşiktaş'ın eski futbolcusu Roberto Hilbert, transferi konusunda açıklamalarda bulundu.Leverkusen ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Hilbert, takımda kalma ihtimalinden bahsetti.Henüz Bayer idarecileriyle anlaşma sağlayamayan deneyimli futbolcu, "Müzakereler devam ediyor ve ben de oldukça iyimserim. Hem kulüp hem de benim tavrım devam etmeye yönelik" sözlerini kullandı.30 yaşındaki futbolcu kısa bir süre önce Türkiye'ye dönebileceğinin de sinyallerini verirken, "Futbolda insanın nereye gideceği belli olmuyor. Benim için Türkiye opsiyonu her zaman var. Ülkeyi ve ligi iyi tanıyorum" şeklinde konuşmuştu.2 sezondur Alman devinin formasını terleten Hilbert 2014-2015'te 23 resmi maça çıkarken performansını 4 asistle süsledi.


Kaynak: nbsp;Sporx


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...